Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

POA’ SĂ NINGĂ, POA’ SĂ PLOUĂ, CAO A REZOLVAT PROBLEMA CANALIZĂRII: 450 DE MĂTURI SĂ AJUNGĂ PÂN’ LA… TAXATOARE!

12. septembrie. 2022

  Instituții publice au sau nu activitate vizibilă însă se calcă pe picioare când vine vorba de cumpărături. Multe și dese. Valorile sunt mici, nu totul de-o dată pentru că se impune licitație, sau măcar cerere de oferă. Și, ce-i mai bună și mai la îndemână dacă nu achiziția directă, mama profitului garantat!

Shopping pe bani publici…

Slătinenii pot răsufla ușurați. Una din cele mai stringente probleme care le dă bătăi de cap la fiecare ploaie a fost rezolvată. Pentru că tot am intrat în sezonul cu precipitații din ce în ce mai dese, reprezentanții Companiei de Apă Olt s-au preocupat să să ia din timp măsuri. Iar salvarea a venit chiar de la Tomiță de la Movileni căci doar el, după cum arată SEAP-ul, are cele mai bune mături. SORG CU COADA LEMN, nu orice! D’aia și CAO a achiziționat 450 de bucăți.

Câte una pentru fiecare angajat în parte cu posibilitatea chiar să mai rămână câteva pe stoc. Asta în cazul în care cantitatea de precipitații va fii foarte mare și se va impune chiar intervenția directorilor sau chiar a primarului. Să aibă și ei… obiectul muncii.

Așadar gata cu străzile inundate. La cea mai ușoară avertizare meteorologică(n.n. că o fi ploaie, că va fi ninsoare…) cei de la Compania de Apă Olt vor activa măturile… Canalizarea rămâne la fel: depășită de… situație!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!