Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU S-AR BUCURA CU FIREA, CIOLACU S-AR BUCURA ȘI EL, DAR SĂ SE ABȚINĂ!

Stănescu a luat din nou hora înainte. Profitând, zic niște unii, de absența liderului partidului și implicit de baia de mulțime pe persană fizică, a lansat-o pe Firea în cursa pentru prezidențiale. S-a întâmplat în cadrul Școlii de Vară a femeilor social-democrate desfășurată la finele lunii august în stațiunea Olimp, „Pe mine m-ar bucura foarte tare dacă ar fi o doamnă din rândul dvs, că bărbații am văzut ce au făcut în ultimii 30 de ani, mai ales la ultimii doi președinți. Și nu mi-e frică s-o spun, cred că o doamnă ar aduce un echilibru mult mai mare în societatea românească (…) În politică nimic nu se dă, totul se ia. Că ești bărbat, că ești femeie. Sigur că bărbații sunt mai misogini, dar știm lucrurile astea.

La mai bine de două săptămâni de la eveniment, propunerea lui Stănescu nu doar că a rămas singulară dar a fost și contrazisă. Începând de la Ciolacu, cel care a făcut trimitere fix la misoginismul pe care părea că-l blamează secretarul general lăsând să se înțeleagă faptul că în spatele ușilor închise Stănescu este ”de obicei” cu… misoginismul la purtător și mai puțin binevoitor : ”Era un discurs al dlui secretar general PSD in fata doamnelor, presupun ca a dorit sa fie mai binevoitor ca de obicei.” Cât privește o posibilă candidatură a soției lui Pandele la președinție, Ciolacu a exclus varianta ”și popă și hoț”- și președinție și Primăria Capitalei: ”Și eu m-as bucura ca viitorul presedinte al Romaniei sa fie o doamna. Daca dna Firea doreste sa candideze in interiorul partidului pentru a accede (la statutul de candidat PSD la prezidentiale, n.red.), eu nu am decat sa ma bucur. Singura problema este ca vom trebui cu colegii si cu dansa sa gasim un candidat pentru Bucuresti. Inca nu au fost discutii clare cine. Toate alegerile vor fi in 2024, deci va fi candidatul si locul.”

Nici Firea nu s-a grăbit să-i țină isonul lui Stănescu. Dimpotrivă s-a arătat chiar deranjată de toți cei care îi aruncă numele în piață la diverse candidaturi contribuind astfel la ”erodarea” sa: ”Va spun sincer, chiar sunt deranjata, dar nu mai anunt de mult atunci cand sunt deranjata, ca sa spun asa, m-am rodat din punct de vedere al expunerii publice cand citesc anumite informatii cum ca eu mi-as dori. Nu, nu-mi doresc sa candidez la alegerile prezidentiale. Eu mi-as dori sa candidez la alegerile de la Primaria Capitalei”.

Așadar, Stănescu a rămas, cel puțin pentru moment, singur în ”bucuria” sa.

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

error: Continut protejat !!!