Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ROTEA, GHENCIU ȘI LANGA, AȘTEPTAȚI DE VÂLCOV LA CURTEA DE APEL CRAIOVA!

S-a reluat judecata în apelul dosarului în care fostul primar al Slatinei este judecat pentru luare de mită, fiind deja condamnat pe fond la 6 ani de închisoare cu executare. La termenul de miercuri ar fi trebuit să se prezinte trei dintre martorii propuși de apărătorii lui Vâlcov. Mai exact, au fost citați Cătălin Rotea, Cristi Ghenciu și vărul inculpatului, Bogdan Langa.

Citarea lui Ghenciu are legătură cu implicarea acestuia la Hotelul City din Slatina. Potrivit propriei declarații/denunț, în ianuarie 2015 a avut o discuție cu Darius Valcov, în urma căreia a decis să cumpere hotelul City din Slatina de la SGV Development administrată de Mocanu: ”Am facut două plăți parțiale, 90.000 de lei către Barbu Dorina și 260.000 lei catre Șușala Lucian”.

Langa, și el martor denunțător în acest dosar, este chemat să contrazică declarația lui Lucian Șușală, cel care l-a indicat ca fiind ”martor” în aparatamentul lui Vâlcov(n.n.V23) la numărarea unei tranşe din banii primiţi de la omul de afaceri Sorin Păduraru. Langa a negat în instanță, atât la Tribunalul Olt cât și ulterior la Tribunalul Dolj, că ar fi fost prezent la acel moment deși a recunoscut că locuia în acel apartament, declarând că singurii bani pe care i-a văzut în apartamentul vărului său au fost cei pe care acesta îi lăsa ”într-o fructieră” pentru plata curăţării hainelor la Spotless. Toate acestea în contextul în care procurorii DNA nu doar că au catalogat declarațiile acestuiasubiective ”având în vedere legătura de rudenie cu inculpatul VÂLCOV DARIUS BOGDAN” dar și necredibile necoroborându-se în totalitate cu celelalte probe administrate în cauză, dar l-au trimis și la testul poligraf. Langa a picat testulși a întărit suspiciunile procurorilor.

În ceea ce-l privește pe Rotea, acesta apare în rechizitoriu ca una dintre persoanele care a intermediat remiterea spăgii de la Păduraru pentru Vâlcov.

Un nou termen a fost stabilit pentru data de 17 octombrie, având în vedere faptul că nici unul dintre martori nu a fost prezent.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

error: Continut protejat !!!