Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOI LA ADR SV OLTENIA. SĂ NU ALERGE FRATELE LUI STĂNESCU SINGUR!

Doi candidați înscriși oficial în cursa pentru ocuparea postului de director general al ADR Sud-Vest Oltenia. Nici o surpriză- Alexandru Stănescu, fratele secretarului general al PSD, și cel de-al doilea, Burada Gabriel, angajat în cadrul instituției. Să fie doi la număr, să aibă concursul greutate dar mai ales credibilitate. Ambii au trecut marți de prima probă, selecția dosarelor, atent verificate de toți liderii celor patru județe ale Olteniei, supervizați bineînțeles de însuși președintele Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, Marius Oprescu.

Cea de-a doua probă, interviul, care de altfel va și oficializa numirea directorului general, va avea loc săptămâna viitoare. Aceasta este a doua încercare a lui Paul Stănescu- zic unii că va fi și încununată de succes- de a-și unge fratele într- funcție publică după ce a ratat listele de la parlamentare. Primul post râvnit a fost cel de la ANRE pe care Alexandru Stănescu a fost nevoit să-l părăsească la scurt timp de la numire, chiar înainte ca CCR să dispună acest lucru.

În prezent conducerea ADR Sud-Vest Oltenia este asigurată de Catalin Catana, numit interimar în februarie pe o perioadă de șase luni.

Print
error: Continut protejat !!!