Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CIRC ÎN COMISIA DE AGRICULTURĂ PREZIDATĂ DE DEPUTATUL BARBU: ”BĂ, VĂ ROG FRUMOS…”

28. iunie. 2022

Circ astăzi în timpul ședinţei Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice la dezbaterea Proiectului Legii acvaculturii. Este vorba despre comisia condusă de deputatul cu aspirații de ministru, Florin Ionuț Barbu. Așa cum au decurs lucrările de marți, e practic impropriu spus ”condusă” ci mai degrabă prezidată de Busi. De condus… greu, dar și mai greu de stăpânit asistența prezentă în sală, astfel încât a fost nevoie de intervenția fermă a colegului vicepreședinte Florian Emil Dumitru ca să calmeze spiritele. Depășit vizibil de situație, Busi a uitat probabil pentru câteva secunde că este în Camera Deputaților și nu pe maidan la… Milcov spre exemplu. ”Bă, vă rog frumos să facem liniste!” a fost reacția deputatului pus președinte de comisie de partid.

Probleme a întâmpinat deputatul și pe procedură, ceea ce a stârnit chiar nemulțumiri în sală: ”Nu numără nimeni cum se votează, ne grăbim undeva domnule președinte? Nu vrem circ dar de ce vă grăbiți?” Greu așadar cu număratul voturilor, greu cu cititul amedamentelor dar cel mai grav cu exercitatea calității de președinte având în vedere faptul că după minute bune de dezbateri reprezentantul USR a pus la îndoială întrunirea cvorum-ului ceea ce l-a determinat pe Barbu să ia pauză de 15 min și abia apoi să treacă la verificare. Bineînțeles după pauză, surpriză, prezența a dat… bine. Trăiască on line-ul(n.n. ”wow, s-au făcut 17 în on line”-Barbu) și sms-urile. Râsu’- plânsu’…

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

One thought on “CIRC ÎN COMISIA DE AGRICULTURĂ PREZIDATĂ DE DEPUTATUL BARBU: ”BĂ, VĂ ROG FRUMOS…”

  1. La nunta fratelui acestui Bastard Busi , mi-au fost furați banii de dar din haina de pe spătarul scaunului de la masa !
    A trebuit sa sun noaptea prin vecini și prieteni sa mă împrumut de banii de dar !

    A S T A I N S E A M N A P S D ! Da P S D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!