Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BUSI DUPĂ CHESNOIU! ZIC SURSE(A3)…

24. iunie. 2022

Liderii PSD Olt pare că se încăpățânează să rămână consecvenți. După ce al doilea ministru propus și susținut cu toate forțele(n.n. și garanții de integritate!!!) de organizația județeană este luat de procurorii DNA pentru fapte de corupție(n.n. cu precizarea că Darius Vâlcov a fost acuzat de fapte comise înainte de a deveni ministru spre desebire de Chesnoiu acuzat de abuz comis uzând de funcția de demnitar!!!), scot la încălzit un nou nume. Pe surse, așa cum ne-am obișnuit deja, ca să iei… pulsul, și abia după ce numele persoanei respective este bine rostogolit în spațiul public, vine și ”decizia partidului”- normal după consultări(n.n.ei, aș). Nici bine nu s-a uscat cerneala pe sesizarea transmisă de procurorul general al P.I.C.C.J Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față deAdrian Chesnoiu, pentru săvârșirea infracțiunilor de- abuz în serviciu și instigare (sub forma participației improprii) la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii pentru altul de foloase necuvenite (patru infracțiuni), că a și ieșit prima variantă pentru înlocuitor în persoana lui Florin Barbu(n.n. a doua chiar Stănescu-știe A3, cum să nu știe…).

Cel puțin la nivel de Olt vehicularea ”variantei Busi” nu e nici o surpriză. Și asta pentru că este cunoscută dorința acestuia de a accede în diverse funcții- vezi ANIF, Camera Deputaților -Comisia de Agricultură, nu din alte considerente. Dar doar ca variantă, pentru că până la o nominalizare e drum lung și aproape imposibil zic unele voci. Doar dacă nu cumva(n.n. potrivit acelorași voci/surse) PSD Olt are pact cu procurorii să le livreze… materie primă! În astfel de condiții ar putea deveni realitatea trimiterea lui Busi pe urmele lui Chesnoiu: pe același traseu…

P.S. La scurt timp de la anunțul DNA am întrebat trei deputați de Olt(n.n. Iancu, Grecu, Barbu) dacă vor vota pentru ridicarea imunității lui Chesnoiu. Doar Grecu a avut o poziție, ceilalți doi neavând undă verde de la partid să se exprime(n.n. noi nu gândim, noi ne executăm!). Poziția struțului au adoptat-o și doi dintre cei mai aprigi susținători(n.n. la momentul numirii) ai integrității lui Chesnoiu, Stănescu și Oprescu!

NOTA BENE:  Trăim într-o lume cu pereți de sticlă iar aceasta este o bârfă şi trebuie luată cu atare! Restu’ e can can!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este hom.jpg

Print

One thought on “BUSI DUPĂ CHESNOIU! ZIC SURSE(A3)…

  1. Anticipam acum doua săptămâni căderea a două capete(cel puțin!!!) din Olt…
    Previziune sumbră…
    Mai adaog încă trei-patru…
    Previziune sumbră…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!