Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ACUZAT DE DNA DE FAPTE DE CORUPȚIE, CHESNOIU DEMISIONEAZĂ DE LA AGRICULTURĂ ȘI SE SUSPENDĂ DIN PSD! PĂSTREAZĂ MANDATUL DE DEPUTAT!

23. iunie. 2022

După ce procurorul șef al D. N.A. Crin Nicu Bologa a transmis procurorului general al P.I.C.C.J referatul în vederea sesizării Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de ministrul Agriculturii, pentru săvârșirea infracțiunilor de – abuz în serviciu și instigare (sub forma participației improprii) la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii pentru altul de foloase necuvenite (patru infracțiuni), a venit și prima reacție a acestuia. Pe pagina de socializare Chesniu se declară nevinovată și anunță că va demisina din funcția de ministru și că se va autosuspenda din PSD. Chesnoiu își păstrează în continuare însă mandatul de deputat dar le cere tuturor deputaților să voteze ridicarea imunității.

”NU am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă! În urma apariției în spațiul public a unor suspiciuni cu privire la activitatea mea ministerială, am luat următoarele decizii: Le solicit tuturor deputaților din toate partidele vot pentru ridicarea imunității parlamentare, deoarece eu consider că suntem cu toții egali în fața legii și vreau să am posibilitatea de a elimina orice potențială suspiciune! Mă retrag din funcția de ministru – nu vreau să planeze nicio suspiciune asupra activității mele guvernamentale.De asemenea, mă autosuspend din Partidul Social Democrat! Vă mulțumesc tuturor celor care aveți încredere în mine, în nevinovăția mea și în toate lucrurile bune pe care le-am făcut!Doamne ajută!”

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!