Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ĂSTA ARE, ĂLA N-ARE, A LU’ BUSI MARCATOARE!

15. iunie. 2022

Au început aleșii Oltului să-și actualizeze veniturile… Cele pentru public bineînțeles, oficiale. De departe, cel mai norocos, potrivit propriei declarații de avere, pare a fi deputatul Florin Barbu. E drept că despre el se spune că norocul i-a ieșit în cale de cum a ieșit pe ușa Direcției Economice Slatina și-a intrat în biroul de șef al ANIF. Că s-a numit Vâlcov, apoi Oprescu și mai departe nașu’, prietenul… tot la categoria noroc se încadrează. Pentru că așa vine el(n.n. norocul): cu funcții și recompense pe măsură bineînțeles. La noroc a jucat și pe lista pentru parlamentare, sucită și răsucită în primă instanță de Moț și Oprescu la Slatina și ulterior bătută-n cuie la Capitală cu bun de tipar de la Stănescu, în primii patru cum și-a exprimat doleanța. De data aceasta însă e vorba de noroc la jocurile de noroc. Pesemne că are mână bună deputatul de vreme ce a reușit să-și… rotunjească veniturile cu aproape 15 mii lei. A pariat și-a câștigat!

Fix valoarea la care se ridică unul din creditele contractate în acest an, cu scadență tot în 2022. Rămâne cel de-al doilea credit, dublu ca valoare, a cărui dată scadență este tot 2022, și pe care, dacă norocul îl urmărește în continuare, are mari șanse Busi să-l achite tot dintr-un premiu. A avut noroc și-a recuperat și cei 120000 ei băgați în campania electorală.

N-a făcut achiziții noi, a rămas tot cu apartamentul din 2006, auto din 2016 și spațiile care-i aduc o chirie de aproape 12 mii lei. Noroc cu… norocul altfel ai zice că deputatul își duce traiul la nivelul omului de rând…

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!