Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

JUDECAT PENTRU MĂRTURIE MINCINOASĂ, ROBERT BĂSESCU RĂMÂNE ORGANIZATORUL DE CASĂ AL PRIMĂRIEI SLATINA!

25. mai. 2022

S-a terminat pandemia, s-au ridicat total restricțiile, gata și cu așteptarea pentru vărul Robert Băsescu, organizatorul de casă al administrației Moț(n.n. tot pe moștenire de la predecesorii inculpați azi pentru corupție) al tuturor evenimentelor… artistice. Să înceapă așadar distracția. În perioada 1 – 3 iulie 2022 răsună muzica în boxe cu ocazia evenimentului „Zilele municipiului Slatinaˮ. Artiști unul și unul, pe sprânceană. Pe a lui(n.n. sprânceana) Băsescu de la SC ART STAR SOUND MASTER SRL, pentru că, așa cum e ”tradiția”(n.n. una care garantează succesul 100%), caietul de sarcini arată încă dinaintea încheierii etapei de depunere a ofertelor, cine va fi fericitul câștigător al contractului. 60 de puncte din cele 100 sunt câștigate din… start, de cel care are contract cu artiștii solicitați prin caietul de sarcini.

Și cum nu pot avea două firme de profil contract cu același artist în aceeași perioadă, pentru același eveniment, surpriză… iese câștigătorul. De altfel, organizatorii de evenimente din țară nici măcar nu s-au mai deranjat în ultimii ani să depună oferte la contractele de acest gen scoase la licitație de Primăria Slatina, mai exact de la mascarada pentru ”Revelion 2017”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 282.890 RON, singurul ofertat fiind SC ART STAR SOUND MASTER SRL. Fără concurență, fără emoții, urmează atribuirea.

Au început așadar să curgă contractele pentru Băsescu. Între două termene de judecată în dosarul în care același personaj este judecat pentru pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă în legătură cu societatea Best Sale, cea care administrează cinematograful din Slatina şi cafeneaua din incinta complexului „Eugen Ionescu” încă din mandatul lui Vâlcov de primar al Slatinei, ”parteneriatul” cu Primăria Slatina fiind menținut, pe același model, și de către administrația Moț.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!