Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ȚIȚIRIGĂ A DISPĂRUT DIN PEISAJUL ANIF, CARMIN ÎNCĂ REZISTĂ!

16. mai. 2022

La doi ani de când Florin Barbu a plecat de la conducerea Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare astrele par să nu se mai alinieze deloc pentru constructorii de la Olt, abonați la lucrări de intretinere si reparatii in amenajarile de imbunatatiri funciare.

Dacă în 2020, ”băiatul cu spălătoria” – CARMIN POPSTAR PROD a continuat să fie în cărți, din martie pânăîn iunie reușind să obțină șase contracte, de la începutul acestui an a avut doar două participări la licitațiile ANIF și numai o singură adjudecare- unic ofertant: ”Lucrari de intretinere si reparatii in amenajarile de imbunatatiri funciare din cadrul Filialelor Teritoriale ale Agentiei Nationale de Imbunatatiri Funciare -Lucrari de I+R in amenajarea de irigatii Sadova-Corabia din cadrul Filialei Teritoriale de Imbunatatiri Funciare Dolj, jud.Dolj”, în valoare de 749720.84 RON.

În ceea ce privește Wagramer Termo 2000 controlată de Țițirigă, aceasta a dispărut total din peisajul ANIF de la începutul acestui an. Nici ca ofertant nu mai apare Țițirigă azi când la conducerea agenției se află în continuare Cornel Popa(n.n.Adi Barbu, aflat o bună perioadă în cărți, a declinat cel puțin până azi oferta de a reveni în institția pe care a condus-o până în 2014).

Așadar, plecarea lui Busi(n.n. azi deputat) nu pare a fi fost deloc de bun augur pentru ”abonații” de odinioară. Vorbim doar de ANIF și contractele aferente. Altfel, nici unul n-a înregistrat pierderi ci dimpotrivă, e bine rău la categoria… mari contribuabili de Capitală(n.n. nu mai sunt locali, e mai adăpost la centru, prietenii știu de ce!)!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!