Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VOICULESCU A DESCOPERIT GAURA DE LA COVRIG!

05. mai. 2022

Este aproape imposibil ca Liviu Viculescu să descopere tocmai acum ce înghesuială este în Olt la wc-urile din fundul curții, sau cum drumurile au devenit adevărate pericole pentru participanții la trafic, ori cum elevii din majoritatea scolilor rurale doar visează la o școală nouă, dotată și utilată ”ca afară”, șie exemplele pot continua. Ascultându-l acum te intrebi în ce țară a trăit acest om în ultimii ani(n.n. cel puțin de când s-a autoprocramat politician și-a acces în funcții publice):”Programul Național de Investiții Anghel Saligny inițiat de Partidul Național Liberal și-a dovedit necesitatea. Numărul cererilor de finanțare depuse de autoritățile locale până la termenul limită din această săptămână a fost de peste 1200”

Necesitate? Urlă necesitatea atât în Olt cât și în întreaga țară. Drept dovadă, având în vedere că președințele PNL Olt este cunoscut ca un iubitor al locurilor exotice dincolo de granițele țării nemaiavând timp să calce pe ulițele comunelor de Olt ca senator care este, datele oficiale de la nivelul Ministerului Dezvoltării sunt mai mult decât grăitoare. Autoritățile locale – primării și consilii județene – au depus 7.545 de proiecte pentru lucrări de apă, canalizare și drumuri, suma totală a cererilor de finanțare fiind de 137,59 de miliarde de lei, în condițiile în care bugetul programului este de 50 de miliarde de lei. 

Așadar, nu necesitatea ci eficiența programului reflectat în numărul proiectelor finanțate. Nu la nevoi e sucesul programului sau al partidului. Aici este mai degrabă eșecul guvernaților – foști și actuali! Succesul cu care s-ar putea lăuda Voiculescu pe paginile de socializare ar fi acela ca cel puțin proiectele care țin de asigurarea unor condiții de trai decente pentru cetățeni să fie finanțate în totalitate. Și nu pe sărite, pe carnet de partid, afinități, paraîndărăt sau pe noroc (n.n. vezi FDI al cărui beneficiar a fost ca primar de Cungrea).

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!