Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CENTRELE DE VACCINARE SE ÎNCHID, DOSARUL RĂMÂNE! ÎNAINTE ȘI SUSPECȚII!

20. aprilie. 2022

Centrele de vaccinare împotriva COVID-19 urmează să se închidă astfel că, începând cu 1 iulie 2022, activitatea de vaccinare împotriva COVID-19 se realizează exclusiv prin cabinetele de asistență medicală primară, în cadrul Programului național de vaccinare derulat de ministerul Sănătății. O componentă a pandemiei care, pe lângă achizițiile de materiale de protecție pentru populație, a dat mari bătăi de cap autorităților județene dar mai ales locale.

E drept că nu tuturor. Unii, pe principiul procent și din piatră seacă, au găsit și aici partea plină a paharului și n-au ezitat să-și tragă… foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul. Cel puțin acestea sunt la acest moment suspiciunile procurorilor anticorupție cu privire la amenajarea și dotarea centrelor de vaccinare din Slatina: ”suspiciunea comiterii unor infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau altul (autorat sau complicitate) și fals material în înscrisuri oficiale”.

Începând de la lucrările de re/amenajare a spațiilor până la dotarea cu echipamente mult peste prețul pieței procurorii toate au fost luate la puricat și pentru toate au fost solicitate documente. De la ADR S-V Oltenia- proiectul tehnic(piese scrise și desenate) privind obiectivul Reabilitare și extindere clădiri Colegiul Național Agricol Carol I și alte contracte de finanțare cu UAT Slatina pentru aceeași clădire, de la DSP Olt pe avizare și fișă de necesare și nu în ultimul rând de la Primăria Slatina, autoritatea contractantă!!!

11 suspecți sunt în total în acest dosar pe care procurorii i-au audiat deja și le-au adus la cunoștință această calitate. Este vorba despre administratori de societăți comerciale dar și funcționari publici printre care administratorul public al Primăriei Slatina, Cristian Cismaru, și fostul viceprimar Claudiu Stăncioiu. Așadar, centrele se închid, dosarul rămâne! În administrația Moț ca și în perioada Vâlcov… #mergemînainte

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!