Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DIN LAC ÎN PUȚ: DEPUTATUL BARBU A TRECUT LA PAUȘAL! TOT PRIN… OMISIUNE!

19. aprilie. 2022

A reușit! După ce și-a asumat pe persoană fizică un proiect al cărui unic inițiator a fost un parlamentar liberal, deputatul Florin Barbu trece la nivelul următor. Pe paușal de această dată, anunță internauții pe pagina sa de scializare că ”a reușit” să marcheze din nou. Două inițiative de data aceasta și, cum spuneam, pe paletă mai largă-”ECHIPA DE PARLAMENTARI A PSD OLT”.

Concret, vorbește despre Proiectul de Lege pentru modificarea și completarea OUG nr.114/2018 privind instituirea unor măsuri completare în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal bugetare. ”Echipa” nu e nici pe departe cea cu care defilează deputatul. E drept că pe lista inițiatorilor sunt și deputații PSD Olt însă nu doar ei(vezi foto)! Și ei!!! Deci nu e pe… exclusivitate. Nici de data asta.

O situație asemănătoare e și cu cel de-al doilea proiect pe care Busi în trece la realizări exclusiv în dreptul echipei PSD Olt. Este vorba despre Legea pentru modificarea art. 34 din Legea Îmbunătățirilor Funciare nr. 138/2004, un proiect ce-și are ”rădăcinile” adânc înfipte în timp, chiar înainte de a ajunge Barbu deputat. În expunerea de motive la acest proiect în găsim pe nimeni altul decât Alexandru Stănescu(foto).

Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns când constați că încă sunt pe scenă oameni înregimentați politic(n.n. greu să vorbești de politicieni!) convinși că poporul poate fi în continuare mințit cu televizoru’. Ambele inițiative legislative sunt de salutat cum la fe,l de salutat, ar fi fost și postarea deputatului dacă ea ar fi avut drept scop informarea cetățenilor pentru care, cel puțin teoretic, sudează în Parlamentul României, și nu o încercare eșuată de a-și aroga merite… nemeritate! Să avem totuși încredere că până la finalul celor patru ani de mandat îi va ieși și deputatului măcar una bucată inițiativă. Cel puțin înregistrată, să nu emitem pretenții și la vot!

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!