Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

RULETA: CHELEMEN- VENIT, VĂZUT, PLECAT, COTOȘMAN INSTALAT(ANOFM)

07. aprilie. 2022

Degeaba s-a învârtit ruleta! Două luni, atât a stat Octavian-Daniel Chelemen în funcția de funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. Miercuri și-a făcut bagajele însă înainte și-a scris de mână cererea de eliberare din funcție. Atât a putut omu’! Reală performanță!

” Domnul Octavian-Daniel Chelemen se eliberează, la cerere, din calitatea de membru al Consiliului de administrație și din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.”

Prima numire marcată în dreptul lui Oprescu se dovedește așadar a fi cu ghinion. Nu însă foarte mare căci prin plecarea lui Chelemen nu s-a pierdut totuși și postul. Aflat pe bară de ceva vreme, în așteptarea vechii poziții de la Garda de Mediu, Cotoșman s-a dus în cele din urmă la ANOFM. Ce are mediu în comun cu forța de muncă? Pe principiul bine cunoscut, ca și în cazul majorității numirilor… nimic. Aici s-a găsit loc, iar promisiunea trebuia onorată.

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Florin-Irinel Cotoșman se numește în calitatea de membru al Consiliului de administrație și în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru un mandat de 4 ani.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!