Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

GHINION PE RĂSPUNS LA… AȘTEPTĂRI: ANGELA NICOLAE MAI STĂ PE TUȘĂ!

22. martie. 2022

Ghinon de… neșansă. Atâta zbucium, așa insistență și mai ales așa părere bună despre propria-i persoană și despre capacitățile manageriale, ca să se ducă totul pe apa sâmbetei la un semn de la împărăție. Fix când credea Angela Nicolae faptul că ”oficializarea”(n.n. prin concurs) ei ca manager la Spitalul Județean Slatina ține doar de demisia lui Rotea din funcție, a lovit-o realitatea acestor vremuri. Asta era doar o formalitate, altceva trebuia să urmărească doamna interimar- coșul de la Consiliul Județean Olt, fumul alb… Și, în același context, al ”oficializării” , și mai important decât fumul a fost semnalul de alarmă tras de însuși președintele CJ Olt în ultima ieșire publică pe sticlă. Punct ochit, punct lovit:

”Pentru stabilitatea managementului va rămâne la spital. Angela Nicolae abia a ajuns la spital și abia a început să-și facă idee despre spital și este exclus să plece în perioada următoare de acolo ca să meargă pe alt post, nu putem să alergăm tot timpul așa. Va rămâne acolo pe o perioadă mai mare, bineînțeles va depinde și de ea cât va răspunde așteptărilor. Nu însemnă totuși că e cineva bătut în cuie… (pentru refresh memorie vezi înregistrare emisiune IMPERATIV- 9 decembrie Olt TV).

Deci, ce-a zis… poetul? Că nimeni nu e bătut în cuie, așadar cu concurs sau nu lumină, se ia întotdeauna de la CJ Olt. Mult mai important, până la a ajunge a fi pe post trebuie să… ”răspundă așteptărilor”. Ori, ce avem noi azi la SJU Slatina? Așteptare la concurs, suspendat peste noapte chiar înainte de a se desfășura. Oficial, pe cât de penibilă a fost explicația pe atât de… pe lângă, având în vedere că(teoretic) în orice comisie imposibilitatea prezentării unui membru nu duce la anulare ci intră… înlocuitorul. C-așa e în comisie! Neoficial… ”răspuns la așteptări”. Care se pare că n-a venit(n.n. el, răspunsul!) și în pofida optimismului unora, niște alții(n.n. mult mai bine ancorați la activitatea din spital) spun că nici nu va veni.

Cu toată dragostea, așa e când pariezi pe sănătatea județului dar mergi pe principiul din trei rele să-l alegi pe cel mai mic…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!