Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

S-A UMPLUT OLTUL PUTERNIC DE… IZBÂNDĂ!

17. martie. 2022

Mult zgomot pentru nimic. Pentru că social democrații de la Olt demonstrează încă o dată că în ultimii ani au înțeles să nu mai aibă deloc așteptări de la liderii lor și ca atare să se bucure zgomotos, cu aplauze, cu like-ul și share-ul impus prin ordin pe grup, pentru orice nimic. Chiar și pentru o banală formalitate așa cum a fost schimbul de scaune de la Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia. A fost cel mult desemnat. Ceva mai puțin decât atunci când l-a lăsat Stănescu președinte de formă fără fond al PSD Olt. Nici nu încape vorba de vreo ”alegere” la CDR SV Oltenia. E doar formalitate, așa cum e scris negru pe alb în statutul Consiliului:

«Consiliul pentru Dezvoltare Regionala este condus de un presedinte si un vicepresedinte, functii indeplinite prin rotatie pentru cate un mandat de un an de catre reprezentantii judetelor, desemnati de acestea. Presedintele si vicepresedintele trebuie sa reprezinte judete diferite.»

Așadar elogiile ”izbândei” sunt doar pentru a gâdila orgoliul baronului, el însuși dând bun de tipar pe ceea ce a devenit postare pe pagina oficială a partidului. Pe modelul, ”eu despre mine, ce dăștept sunt”!

Hai cu like, share și confirmat pe grup!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!