Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DEPUTATUL BARBU- CU… CĂCIULA LUI BUICAN!

15. martie. 2022

Ăla io, ăla io! Cam așa s-a întâmplat luni, după votul din Camera Deputaților, cu Legea privind practicile comerciale neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanțului de aprovizionare agricol și alimentar. Triumfalist, și mai mult decât atât, primul anunț a venit de la deputatul de Olt, Florin Barbu:« AM REUȘIT❗️S -A VOTAT: ADUCEM PRODUSELE ROMÂNEȘTI ÎN SUPERMARKETURI! ESTE VICTORIA NOASTRĂ, A TUTUROR❗️»

Succes total, extaz maxim, mai să crape și rețeaua de socializare de atâta… împlinire. S-au împărțit și mulțumirile pentru reușită către ”colegii mei care au înțeles importanța acestei legi, mulțumesc producătorilor și asociațiilor de profil, echipei alături de care am lucrat la elaborarea acestui act normativ” Așadar, asumarea pornește de la persoană fizică și se extinde pe grup deci, aplaudați-l pe Busi!

Da’ ce facem cu Cristian Buican de la PNL? Păi nu e frumos să-i dăm ce-i al Cezarului în calitatea de UNIC inițiator care este? Adicătelea măcar la rând la mulțumiri ar fi putut fi aruncat… în trecere. Furăm căciula? Sau poate că atât de bine s-a închegat această coaliție de la guvernare încât social democrații promovează reușitele liberalilor? Când ale lor lipsesc cu desăvârșire măcar să se bucure pentru alții. Dar, chiar și așa(n.n. se știe, pentru binele poporului sudează asiduu toți trăgând la aceeași căruță indiferent de culoare politică…) e rușinică totuși să semnalizezi la scenă deschisă și să împingi promovarea atât de departe încât să-ți faci chiar fundație pentru un nou mandat!

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!