Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DREJOI PIERDE DEFINITIV RĂZBOIUL CU PRIMĂRIA SLATINA. RĂMÂN ACUZAȚIILE PENALE…

01. martie. 2022

Fosta șefă a biroului administrativ din cadrul Direcției Administrare Patrimoniu a pierdut definitiv procesul cu Primăria Slatina(n.n.CL Slatina) după ce magistrații Curții de Apel Craiova i-a respins recursul. Angelica Drejoi a contestat decizia de concediere a sa începând cu septembrie 2021 urmare a reorganizării Serviciului Public Direcția Administrare Patrimoniu(n.n.proiectul de hotărâre PMS nr.304/17.09.2021).

În cererea adresată instanței Drejoi menționează faptul ”că reorganizarea serviciului s-a realizat în data de 18.05.2021, nu a regăsit nicăieri ce s-a întâmplat de la 18.05.2021 până la 17.09.2021, când s-a emis hotărârea contestată. Nici în considerentele HCL nr.295/2021 nu se regăsesc elemente de legalitate sau oportunitate privind reorganizarea serviciului. Un serviciu este reorganizat într-o singură zi, aspect ce creează serioase îndoieli despre o reorganizare efectivă.”

Mai mult, reamintim că în fața judecătorilor din prima instanță fosta șefă de la administrativ a adus acuzații extrem de grave la adresa conducerii Direcției Administrare Patrimoniu (n.n.asigurată de Narcisa Ionescu) punând decizia de coocediere pe seama refuzului său de a da declarații ”neconforme! în fața prcurorilor DNA în dosarul în care s-a dispus deja în septembrie anul trecut începerea urmăriririi penale ”in personam” sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, fals informatic și fals în înscrisuri sub semnătură privată față de mai multe persoane, printre care și funcționari din cadrul Direcției Administrare Patrimoniu , privind achiziția de măști și dezinfectanți în perioada stării de urgență.

”Întrucât a refuzat sa depună declarații neconforme așa cum i-a cerut conducerea direcției cu privire la procedura de achiziție, de negociere fără publicare, salariata a fost supusa unor presiuni psihologice si tensiuni continue, încercandu-se intimidarea si amenințarea pierderii locului de muncă in cadrul întâlnirilor din ședințe si a discuțiilor inițiate de șefi cu peteta, precum si in prezenta altor salariati. Spre exemplu, după ce am fost audiata ca martor in dosarul penal nr.l84/P/2020, asupra salariatei conducerea a început o monitorizare permanenta a activități, ,supusa unor amenințări și unui stres continuu cu privire la pierderea locului de munca. Această reorganizare nu se susține în nici un fel, fiind una formala, în realitate fiind vorba despre o mascare a unui plan de înlăturare a unui salariat incomod, o răzbunare la adresa petentei și a colegilor aflați într-o situație similara.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!