Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PE VIZIUNE: UȘURELU JONGLEAZĂ (OFICIAL): ÎNTRE CAO ȘI APAREGIO GORJ!

28. februarie. 2022

S-a oficializat zilele trecute ceea ce anunțam pe surse la sfârșitul lunii ianuarie când ADIA GORJ(Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară de utilităţi publice pentru serviciul de ​alimentare cu apă şi de canalizare „ADIA” Gorj), corespondenta ADI Oltul, lansa procedura de recrutare și selecție a membrilor Consiliului de Administrație al S.C. APAREGIO Gorj S.A..

Pe lista scurtă, Cătălin Ușurelu și-a intrat în pâine ca membru(neexecutiv) în Consiliul de Administrație al Aparegio Gorj, pe o perioadă de maxim 4 luni. Totodată, a fost desemnat Comitetul de nominalizare și remunerare.

Cum zice la fișa postului, rolul lui Ușurelu este de a contribui la dezvoltarea societății și de a veghea la buna implementare a proiectelor pe care le derulează operatorul regional pentru exploatarea si dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apa si canalizare din judetul Gorj. Și dezvoltarea se… intrevede. Doar ca titlu de exemplu , Contractul „CL12 Executie retele de apa si canalizare in Ticleni inclusiv statii de pompare si conducte de refulare”, Țicleni, neadjudecat încă, cu ofertanți de-ai casei(n.n. ”casa”= CJ Olt(CAO)). Pe viziune, poate nominalizarea lui Ușurelu le va purta noroc. Altfel nu bineînețele, ”că e pe SICAP, pe transparență” și bineînțeles fără vreo legătură între nominalizare și adjudecare! Da, da…

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!