Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

I-A GĂSIT OPRESCU VICE LUI MOȚ: APLAUDAȚI-L PE BERECHET!

21. februarie. 2022

Aplaudați-l pe Berechet! Abia își mai încape în piele de când a aflat că e în pole position în preferințele baronului pentru a ocupa scaunul de viceprimar la Slatina. Pentru că, deși în octombrie anul trecut, după demisia lui Stăncioiu, același Oprescu venea cu ”cea mai bună soluție”- să nu mai fie pus alt vice, la doar câteva luni, după ce s-a mai aplecat probabil asupra problemei…, s-a sucit. Chiar dacă ”problema” nu era și nici nu este în curtea lui, pentru că baron, pentru că dorința de a da ora exactă până la portar, l-a mânat în… lupta. Și s-a luptat el cu el până a căzut la pace tot el cu el: Berechet este la această oră cel mai bun să-i fie al doilea viceprimar al primarului Slatinei. Iar Emil Moț… n-are nimic împootrivă: facă-se voia lu’ nașu’!

Ce-l recomandă pe Berechet? Inclusiv vocea și talentul ies din calcul. Rămâne doar din motive de lipsă variante, pentru că(n.n. dovadă certă) în halul ăsta a ajuns ”pepiniera” PSD Olt de când Oprescu a fost lăsat în acte la vatră. Cum nici iarba nu crește lunea, la fel n-a mai crescut nimic nici la umbra baronului de la Olt. Noroc chior că a avut PNL Olt la un moment dat mulți membri și-au avut și social democrații de unde să racoleze, pentru că, așa cum Stăncioiu din liberal convins a fost făcut pesedist cu funcție, la fel și Berechet, a fost luat de Dumi de la vecini și pus la Metropol Uman Consulting, firma de… suflet. Pe aceeași mână a ajuns și la DUS. Posibil ca acest ultim loc de muncă a și cântărit mai mult în decizia lui Oprescu îndeosebi atitudinea jignitoare pe care a manifestat-o public la adresa celor ce veneau să se angajeze la DUS, catalogându-i neserioși doar pentru că nu sunt academicieni(n.n. probabil dacă și aceștia ar fi avut în CV spre exemplu șef recepție marfă, ar fi empatizat cu ei Berechet).

E lesne de imaginat care va fi relația cu cetățeanul SIMPLU din poziția de viceprimar, nu-i așa? Dar asta(n.n relația cu cetățeanul) e o chestiune de care ține cont un individ aplecat asupra comunității care l-a cocoțat în post călduț. Nu e și cazul lui Oprescu. Acesta este de altfel și motivul pentru care ”nimeni” va fi viceprimar.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!