Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Olé ! A MARCAT OPRESCU PRIMA NUMIRE LA CAPITALĂ!

02. februarie. 2022

S-a întâmplat minunea! A reușit și Oprescu, în cele din urmă să-și impună om pe post de conducere la Capitală. După ce de la intrarea PSD la guvernare s-au făcut numiri pe bandă, începând de la ministrul Chesnoiu, la fratele de la ANRE(n.n. și lista va continua), exclusiv pe recomndarea liderului de facto al PSD Olt, Paul Stănescu, fără minima consultare a lupilor tineri (n.n. a se citi Oprescu și Moț lăsați în acte la conducerea organizației județene doar să țină cele două posturi ocupate), s-a întâmplat în sfârșit… întâmplarea. Oficial, prin semnătura premierului Ciucă, cu publicare în Monitorul Oficial, a fost ridicat la rang de secretar de stat,  membru al Consiliului de administraţie şi  preşedinte al ANOFM,  Octavian-Daniel Chelemen.

De unde vine personajul? Cu recomandare din biroul”oval” de la Consiliul Județean Olt (n.n. unde zilnic te împiedicai de el, zic niște unii!), din poziția de șef Birou Audit Public Intern. Dincolo de asta, ce îl recomandă la ANOFM e greu de spus. Mult mai simplu era spre exemplu la Oficiul Național pentru jocuri de noroc având în vedere că este o zonă pe care se pare că o stăpânește din moment ce a jocurile au reprezentat și o sursă de venit- zice personajul în declarația de avere.

Cu domiciliul în Caracal, Chelemen este și membru în Comisia de Dialog Social a județului Olt ca reprezentant al Confederaței Sindicale Naționale „Meridian”.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!