Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ROTEA S-A DEMISIONAT, AVANTAJ ANGELA NICOLAE! PE DISPOZIȚIA LUI OPRESCU!

25. ianuarie. 2022

Angela Nicolae, făcută manager interimar la Spitalul Județean Slatina în primăvara anului trecut din dispoziția președintelui CJ Olt, Marius Oprescu, a reușit zilele trecute să înscrie din a treia încercare. Chix la prima solicitare de a reveni la Prefectura Olt, de data aceasta ca subprfect. A pierdut în fața lui Floreanu, la directiva partidului bineînțeles. Tot dispoziție, de la același președinte, însă de data aceasta vorbită și nu scrisă. Ghinion și cu a doua doleanță, aceea de a ajunge secretar în Ministerul Sănătății, care a fost practic doar una… imaginară, la care visa doar Angela Nicolae fără vreo minimă legătură cu partidul. Astfel a rămas, cum de altfel i-a și transmis Oprescu în ultima ieșire publică pe sticlă, să se mulțumească cu postul de manager la SJU Slatina:

”Pentru stabilitatea managementului va rămâne la spital. Angela Nicolae aia a ajuns la spital și abia a început să-și facă idee despre spital și este exclus să plece în perioada următoare de acolo ca să meargă pe alt post, nu putem să alergăm tot timpul așa. Va rămâne acolo pe o perioadă mai mare, bineânțeles va depinde și de ea cât va răspunde așteptărilor. Nu însemnă totuși că e cineva bătut în cuie…”

Așadar, s-a transmis direct mesajul, s-a recepționat ca atare, neexistând altă alternativă și nu cu bună voie bineînțeles, ca un adevărat soldat disciplinat de partid:” Mă voi duce acolo unde mi se va cere pentru că este normal, sunt și om politic”(declarație Angela Nicolae).

Dar totuși… pe ”bătut în cuie” și nu pe intermar. Iar de data aceasta conformarea a venit de la președintele CJ Olt la cererea managerului. S-a demisionat Cătălin Rotea(n.n. suspendat după ce-a obținut mandatul de primar la Balș), ca să o legitimeze pe Angela Nicolae. Cu acordul părților, suspendarea contractului de management a încetat și implicit și contractul de management , astfel că în perioada următoare postul va fi scos la concurs, după ce președintele Oprescu a și semnat săptămâna trecută dispoziția în acest sens. Așadar, pe… reciprocitate. Angela Nicolae nu mai ”aleargă tot timpul așa…” iar Oprescu îi asigură patalama pentru următorii patru ani de zile.

Morala: important e să știi să bați cu pumnul în masă!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!