Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PE TREPTELE… ASCENSIUNII, FLOREANU S-A ÎMPIEDICAT ÎN ATRIBUȚII!

17. ianuarie. 2022

Cosmin Floreanu, ocupantul singurului post de la Prefectura Olt pe care PSD Olt l-a obținut la negocierea cu Voiculescu, și-a primit oficial și atribuțiile. Cele care-i revin subprefectului conform legii, fără nici o legătură cu iluziile pe care acesta și le făcuse și pe care a ținut morțis să le exprime și public imediat ce ordinul de numire a fost publicat în Monitorul Oficial. Pentru că unora le place să și semnalizeze, chiar dacă riscă să atingă ridicolul. Altfel nu ai cum să vorbești despre contribuție la dezvoltarea județului în condițiile în care, pe linia interacțiunii cu autoritățile locale, tot ce faci este să le acorzi consultanță privind proiectele acordurilor de colaborare, asociere sau îfățire. Și aici, proiectele sunt inițiate de autoritățile locale, reprezentanții Prefecturii Olt fiind doar… martori. Așadar, implicare subprefectului la ”dezvoltarea județului” este sublimă dar lipsește cu desăvârșire, pe același model ca și legătura drumului expres cu… Prefectura.

”Oltul este un județ care are nevoie de investiții și de toți oamenii săi pentru a se dezvolta. Mă voi asigura, prin prisma atribuțiilor pe care le am și în coordonare cu aleșii noștri locali și naționali, că investițiile din Olt se vor derula cât mai bine, pentru a aduce mai multe șanse și un trai mai bun pentru oameni. Drumul expres este doar începutul pentru transformarea infrastructurii județului.”

Posibil să-l fi cuprins prea tare pe Floreanu entuziasmul funcției, atât de insistent cerută și așa mult așteptată(n.n. s-a lăsat cu întârziere numirea ce-i drept), sau poate, dat fiind faptul că instituția prefecturii este gard în gard cu cea a Consiliului județean le-o fi confundat omul… Și instituțiile dar și atribuțiile. Pe ale lui cu ale lui Ivan spre exemplu, nici el foarte implicat în chestiuni de dezvoltare dar cel puțin reprezentant al unei instituții aflată în legătură directă cu administrațiile locale. Treptele sunt de vină. Cele pe care zicea partidul în postarea prin care a ținut să marcheze numirea subprefectului(«un tânăr de succes, care a urcat etapă cu etapă în cariera profesională și politică»)că le-a urcat să merite funcția asta. Poate s-a împiedicat de ele și d’ aia … sărit câteva! Pe competențe normal și pstul de subprefect, la fel ca și anteriorul de la SJU Slatina! Partidul în tot și toate!

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #p

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!