Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ȘI-A LUAT CHESNOIU CONSILIERĂ! DE LA CORABIA, NU DE LA PSD OLT!

04. ianuarie. 2022

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu a început să-și încropească echipa de consilieri. De unde s-a cerut, s-a semnat,. Din cele trei bucăți una este din Olt. Mai exact din Corbaia cum arată declarația de avere a Mirelei Baciu. Înainte să ajungă în decembrie să-l consilieze pe noul ministru, Mirela Baciu a oferit consultanță la Camera Deputaților(comisia de agricultură), grație ”experienței” în același domeniu- consultant- căpătată, coincidență!!! la cabinet parlamentar- deputat Corabia. Fost deputat Alexandru Stănescu, fost președinte Comisia de Agricultură!

Teoretic, dând crezare ”prințipiilor” enunțate public de președintele PSD Olt Oprescu cu privire la nimirile ce vor fi făcute la București în diverse funcții(n.n. inclusiv la cabinetul lui Chesnoiu) cum că toate vor avea la bază comepetențe și consultare în organizație, domnișoara ar trebui să îndeplinească ambele criterii.

Dacă ducem oameni la București, ducem oameni pregătiți. Adică eu nu am de acord niciodată să ducem oameni doar ca eu să mă mândresc că am trimis de la Olt 10 oameni, ei să nu știe nimic, să ne facă de râs, ca să aibe ei un serviciu la București.(…) Bineînțeles că vom stabili lucrurile în partid si vom vedea ce oameni ducem exact in aparatul propriu al ministrului(n.n. cabinet Chesnoiu), oameni care să fie competenți cu care ministru să lucreze bine”

Să lucreze bine da’ să știm și noi, nu?!

Practic însă, ”am întrebat 100 de” … pesediști ce o recomandă pe domnișoara consilier. Am aflat pe de o parte că vine de oriunde mai puțin din rândurile partidului, adică nu pe consultarea cu care defila peședintele Oprescu cu referire la echipa ministrului Chesnoiu.

Pe de altă parte, întrebarea adresată a fost greșită: nu ce o recomandă contează ci important este… cine! Cine a a luat-o ca și consultant la cabinetul parlamentar de la Corabia, cine ulterior a avansat-o la Capitală la Camera Deputaților și bineînțeles cine, începând cu luna decembrie, a făcut-o consilier la Ministerul Agriculturii. Semnătura îi aparține, normal, ministrului Chesnoiu căci vorbim de aparatul propriu, dar oare recomandarea? În mod cert nu aparține președintelui din acte al PSD Olt, Marius Oprescu, și cu atât mai puțin ”partidului” de care domnița în speță este străină. Și-atunci, cin’ să fie, cin’ să fie?! Sigur sunt doar ”răutăcisme” cele care îl indică pe Stănescu, fratele fratelui. Revenim pe… competențe, normal!Când vor fi gata cosmetizate!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!