Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OPRESCU NUMĂRĂ ”SUCCESURILE”:SE ÎNCĂLZESC BOTĂNOIU ȘI COTOȘMAN! ȘTIE STĂNESCU!!!

22. decembrie. 2021

La finalul ultimei ședințe a Consiliului Județean din acest an, Marius Oprescu, președinte(din acte!) al PSD Olt s-a declarat nu doar mulțumit de faptul că prin intrarea partidului la guvernare au ieșit din… izolare(n.n. politică, nu pe motiv de… covid!) ci și bucuros nevoie mare că anul acesta a fost un succes pentru PSD. Bineânțeles că la categoria succesuri se încadrează în primul rând decizia lui Stănescu de a-l face ministru pe Chesnoiu și nu în ultimul rând cea privind impunerea popriului frate la ANRE, lăsat pe tușă la parlamentarele de anul trecut. De unde mai pui că același Oprescu se arată și foarte încrezător în șansele Oltului Puternic de a ”mai trimite oameni la București”. Deși n-a mai trimis dar a mai vrut, ”încrederea” lui Oprescu s-ar putea materializa… pe jumătate. În sensul instalării unor oameni în diverse funcții, bineînțeles, așa cum ne-am obișnuit deja, pe recomandarea președintelui de facto, Paul Stănescu. Iar în cărți zilele acestea pare că sunt Florin Cotoșman și Daniel Botăniu. În ceea ce-l privește pe primul, acesta nu este deloc străin de funcția de  comisar general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu, pe care a ocupat-o până la finele anului trecut când l-a tras pe liber fostul premier Orban. Ghinionul lui Cotoșman a fost atunci ministrul Alexe cel care, pe ultima sută de metri, cu ocazia unei vizite la Olt, a aflat în conferință de presă că propunerea pe care i-o înaintase Voiculescu era de fapt ”un om al PSD-ului”. Înlocuirea sa cu Cacoveanu a fost atunci o decizie de nevoie luată de Voiculescu, așadar se pate spune că reinstalarea lui Cotoșman de acaestă dată ar fi pe consens, propus de Stănescu și acceptat de Voiculescu(n.n. și de voie pentru cele de mai sus dar și de nevoie în baza trocului pe prefect!!!).

În ceea ce-l privește pe Botănoiu, un alt personaj perindat de-a lungul guvernelor PSD în diverse funcții, n-ar fi prima dată când acesta este ”atribuit” tot organizației de la Olt deși singura legătură și contribuție a acestuia cu Olt o reprezintă doar Paul Stănescu.

Iată așadar că sunt mari șanse să se mai înregistreze succesuri. E drept nu cele dorite de Oltul Puternic dar înghițite ca atare, de altfel singura opțiune pe care o are!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!