Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU ÎNSCRIE DIN NOU: FRATELE SENATORULUI- ÎN CĂRȚI PENTRU ANRE!

13. decembrie. 2021

După susținerea și numirea lui Chesnoiu la conducerea Ministerului Agriculturii, Paul Stănescu înscrie din nou. Și din nou în aceeași manieră. Pe aceeași consultare cu activul din Olt, bineînțeles, așa cum zilele trecute încerca în cadrul unei emisiuni Tv să convingă Oprescu opinia pubică(n.n. a uitat înainte să se convingă pe el însuși!!!). S-a adoptat chiar și-o… rezoluție! Da, da, da de unde?! Din presă cum e tradiția- pe canapea la televizor!

În prim plan este de această dată nimeni altul decât fratele Alexandru căruia i-a găsit senatorul de Olt loc călduț la ANRE. Compensație pentru că la parlamentarele de anul trecut nu s-a regăsit pe listă, cum de altfel a recunoscut chiar Ciolacu. Se pare că decizia nu va întârzâia, Stănescu ar urma să fie audiat și numit prin vot în Parlament în perioada următoare. Deși pe Alexandru Stănescu nu-l prea leagă de această zonă nici CV-ul și nici activitatea de până acum- în legislatura trecută, fiind vicepreședinte la Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaților- acesta nu pare a fi un impediment în numirea sa ca membru al comitetului de supraveghere al Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energie (ANRE), instituție cheie din domeniul energiei. Vocea, talentul dar mai ales susținerea fac toți banii! De la ANRE!

Print

One thought on “STĂNESCU ÎNSCRIE DIN NOU: FRATELE SENATORULUI- ÎN CĂRȚI PENTRU ANRE!

  1. Pentru toti cei care se intreaba ce cauta un agricultor la ANRE, raspunsul este simplu: Credeti ca el nu a vazut stalpi de iluminat ? Credeti ca el nu are lumina in casa ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!