Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

GHINION LA BAROMETRU: CHESNOIU N-A PRINS… CORONIȚA!

07. decembrie. 2021

În ciuda eforturilor intense de a nu rata nici un obiectiv(n.n. foto/video) de la preluarea portofoliului de la Agricultură, Chesnoiu n-a reușit totuși să se numere printre cei mai vizibili miniștri ai Guvernului Ciucă. Și vorbim de vizibilitate, nu de… rezultate, timpul scurs fiind ce-i drept destul de scurt pentru punerea în aplicare a măsurilor… vorbite.

Conform Barometrului vizibilităţii miniştrilor, o analiză realizată de News.ro şi de Agenţia de monitorizare Klarmedia, pe baza monitorizării presei scrise şi online în primele cinci zile de mandat ale Cabinetului Ciucă, Adrian Chesnoi se află undeva la mijlocul clasamentului, primele poziții fiind ocupate de primul ministru, urmat de ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila,  ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, Sorin Grindeanu de la Transporturi și ministrul Educației, Sorin Câmpeanu. Chesnoiu nu e nici la coada clasamentului însă, cum spuneam n-a reușit să prindă podiumul. Fără coroniță deși a vorbit vorbe încă de la audierea din comisiile de specialitate.

N-a marcat însă nici prin discursul pe alocuri bombastic de genul ”Europa va sta la picioarele României!“ sau  „Fermierii români, o amenințare pentru statele UE!“, nici măcar atunci când nici când s-a pozitionat de partea… porcului(a se citi împotriva ”legii porcului”), nici când s-a luat la trântă cu furca și furculița în jurul fermei sau când a anunțat că va înăspri controalele la importurile de legume. La acest ultim punct nici nu ar fi avut cum să… marcheze ministrul pentru că, ce să vezi, el însuși nu știe când le va începe și cine le va face, întrucât în minister nu există o structură care să se ocupe de asta.

Nici pe plus așadar dar nici pe minus. Nu l-a făcut foarte vizibil nici subiectul „Doi și-un sfert” pe care îl consideră o poveste pe motiv de… titulatură și nicidecum că n-ar fi activat în cadrul Ministerului de Interne la Direcția Generală de Informații și Protecție Internă(n.n.doar altă Mărie cu aeeași pălărie). Așadar, începutul n-a fost cel scontat(vizibil!!!), nu iese din analiza vizibilității nici măcar de-o postare pe…. facebook. Pentru like-uri nu pentru agricultură!

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #pamflet

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!