Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FURCA, FURCULIȚA ȘI CHESNOIU! A PIERDUT FERMA PE DRUM…

24. noiembrie. 2021

Fără discurs pregătit pentru că e prea bun să citească după foaie. Asa și-a început prezentarea nominalizatul lui Stanescu pentru portofoliul de la Agricultură la audierile din comisiile parlamentare de specialitate. ” Știți bine că nu sunt persoana care să vină în fața dumneavoastră cu speach-uri pregatite lacrimogene sau cu promisiuni rămase doar la nivel de intenții” În general, pe generalități căci la asta s-a rezumat nominalizatul, a căzut pe subiec. Teoria știm bine că e… ca teoria. Practica însă te mai și împiedică, căci, nu-i așa, trebuie să dai cu capul de pragul de sus,ca să-l vezi pe cel de jos. Și-a dat Chesnoiu,. Nu cu capu’ ci cu furca-n fermă. Sau în furculiță. Ori toate la un loc până a ajuns în cele din urmă la „Farm to Fork”: „strategia europeană de la furcă… de la fermă la furculiță...”(Chesnoiu). Bineînțeles… rumoare în sală după bâlbă, și mai puțin rumori la strategie!

Și-a continuat… Deși a promis fără lacrimogene, a dat din puțul gândire cu… profunzime”profundă” în membri comisiei: „totul crește din pământ, dar tot în pământ ne întoarcem”. În cele din urmă Chesnoiu a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare, cu cu 28 voturi „pentru”, 6 voturi „împotrivă” şi nicio abţinere.

Râzi de ei să nu plângi de tine!!! #pamflet

Print

One thought on “FURCA, FURCULIȚA ȘI CHESNOIU! A PIERDUT FERMA PE DRUM…

  1. Nominalizarea lui Min. Agriculturii este una cat se poate de normala. Asa bun PAMANT DE FLORI nu a fost niciodata in fruntea ministerului asta. Traiasca agricultorii romanateni !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!