Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU JOACĂ OLTUL PUTERNIC PE PERSOANĂ FIZICĂ! DIN NOU…

În urmă cu un an consemnam în câteva rânduri cum, după plecarea de la conducerea organizației județene, OLTUL a rămas în continuare o adevărată PIAȚĂ DE… ”DESFACERE” PENTRU STĂNESCU!

Se întâmpla atunci iar situația n-a suferit prea mari modificări. Azi e poate un pic mai bine, poate chiar mai consistent acum din toate punctele de vedere.

Cea mai recentă dovada(n.n. NU ultima!!!)în acest sens o reprezinta nominalizarea lui Chesnoiu pentru ministerul Agriculturii. Una lesne de anticipat având în vedere drumul pe care Stănescu i l-a trasat- încă de la impunerea pe lista de parlamentari continuând cu prezenta acestuia la citirea iar ulterior aruncatul în public cu orice ocazie( n.n. acestea sunt doar câteva episoade). NOMINALIZAREA LUI STĂNESCU! NU A PSD OLT!

Așadar, una pe persoană fizică și nici pe departe pe partid așa cum se încearcă a se transmite pe diverse canale media ca să dea bine la… public. Chiar dacă niște unii se încăpățânează(sau probabil astea le sunt limitele) să creadă că azi publicul nu are ochi sa vadă și urechi să audă ori, și mai trist, că opinia publică mai poate fi ușor manipulată și trimisă după fentă.

Incolonarea la ordinul stăpânului e valqbilă în continuare doar în partid, acolo unde a fost înghițită pe nemestecate această nominalizare. Nici măcar pentru pseudo consultarea cu activul (n.n. pe care obișnuia să o convoace sub pretextul așa zidului cec în alb pe care oricum și-l lua cu de la sine putere și grație slugărnicie lupilor tineri) nu s-a mai dat jos din pat de data aceasta Paul Stănescu. Ar fi fost doar pierdere de timp pentru o decizie care s-a luat din nou peste capul Oltului Puternic. Și care decizie va avea și alte consecințe. Și nu ne referim la unele pe…plus, cum că Adrian Chesnoiu va umple hambarele PSD Olt, ci pe minus. Minus multe posturi, pentru că prețul pentru acest portofoliu va fi plătit pe partid, în perioada imediat următoare instalării noului guvern! Doar câștigul se virează pe persoana fizică.

P.S. Din același joc pe persoană fizică face parte și episodul ”vicepremier” cu același Stănescu în rol principal de Gică Contra și aceeași miză(sau muză?!)… Gabriel Firea!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!