Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MARCELE, FĂ CEVA: PENTRU LINIȘTEA LUI CHESNOIU, STĂNESCU S-A CERUT LA… GAZETA DE PERETE!

11. noiembrie. 2021

Chesnoiu vrea iar ministru. N-a mai fost dar a mai vrut ori de câte ori s-a ivit cea mai mică discuție cu privire la Ministerul Agriculturii și-o posibilă schimbare de ministru. Din ciclul: dac’aș fi pentru o zi… ministru! Acum, în contextul negocierilor dintre PSD și PNL în vederea unei alianțe pentru un guvern comun, deci ”ai noștri la putere”, Chesnoiu, deputatul de Olt, s-a scos(n.n. el pe el și apoi alții!) la încălzit. Doar nu și-a tocit degeaba coatele prin toate studiourile Tv în ultima jumătate de an. Să fie atâtea blitz–uri în zadar? El a încercat să nu rateze nici unul. Nu prea aveai loc să iei o palmă de el.

Iar pentru ca deputatul să nu mai aaibă insomnii acum când are cele mai mari șanse să-și atingă obiectivul, Paul Stănescu s-a cerut public la… gazeta de perete după ce presa l-a dat pe el ca fiind persoana care să ocupe portofoliul de la Agricultură.

„Domnul Paul Stănescu nu va intra la guvernare. Am şi vorbit cu dânsul punctual. Cică: Marcele, încearcă, că mă tot văd pe la televizor, cineva rămâne la partid, secretarul general rămâne la partid”, a afirmat Matrcel Ciolacu, marţi seară, la România Tv.

Și asta pentru că ”obiectivul” nu este doar al lui Chesnoiu. Este pe pachet. S-ar putea spune că Stănescu este chiar promotorul. El a pus sămânța, Chesnoiu culege… fructul(n.n. să rămânem în domeniu!). Rămâne acum doar chestiune de timp până când coaliția va cădea la pace și se va întâmpla intrarea oficială a PSD în Guvern cu Chesnoiu la portofoliu! Cu emoții pentru ca încă nu s-a căzut la pace pe acest minister. Ghinion!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!