Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TRAI PE… VĂTRAI!

27. octombrie. 2021

A plecat Stăncioiu și… n-a mai venit. Nu e dus la oaste, e dus la firma personală. S-a spart gașca, și-a luat jucăriile și într-o vineri pe la prânz i-a trimis mesaj șefului direct, primarul Moț, că și-a scis demisia de mână și dus a fost. Iar după vineri a început dansul!

Nici nu se uscase cerneala pe demisie și erau scoase pe piață nume ale posibililor înlocuitori. Unu’ mai sigur ca altul dar… nici unul în cărți. Toți pe margine, bisericuțe, planuri, telefoane înroșite dar… atat. Momentan, decizia la partid pare a fi aceea de a nu se ocupa locul de viceprimar eliberat de Stăncioiu. D’asta unii dintre doritori au renunțat să mai facă valuri, Vătrai insită. N-a mai fost dar a mai vrut ori de câte ori s-a pus în discuție acest punct, inclusiv la constituirea de anul trecut. Nu o să fie nici de data aceasta. Cam așa par a arăta… bobii. El încă speră și ai lui susținători încă fac lobii.

Primăria funcționează chiar și cu un vice și fără doar și poate nu s-a opri lucrurile în loc nici fără Vâlceleanu. Ori cu el, ori fără el, ca și la Stăncioiu…

NOTA BENE:  Trăim într-o lume cu pereți de sticlă iar aceasta este o bârfă şi trebuie luată cu atare! Restu’ e can can!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este hom.jpg
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!