Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

LA 6 DIMINEAȚA: DESFĂȘURARE DE FORȚE, PERCHEZIȚII PE SUSPICIUNI DE ȘPAGĂ ȘI SPĂLARE DE BANI!

19. octombrie. 2021

Adevărată desfășurare de forțe luni dimineața(n.n.ieri- 18.10) în Olt. Dimineața, la 6, că așa vine DNA-ul cum bine spunea la un moment dat chiar Paul Stănescu.

Patru echipe, patru locații: două aparținând fostului primar de la la Vitomirești- locuința Moșteni și cea din comuna Vitomirești- și două ale omului de afaceri Mircea Ungureanu- locuința și sediul firmei ambele din Slatina. Cu mandat, pe percheziții efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul DNA Craiova. Suspiciuni rezonabile de dare și luare de mită și spălare de bani par a avea oamenii legii asupra celor doi(n.n.implicit societatea lui Ungureanu), dosarul constituit chiar în acest an vizând mai multe tranzacții financiare și chiar imobiliare, în acest sens fiind ridicate ieri mai multe înscrisuri găsite la aceste locații. Cine a scris, cine a schimbat punctul procurorului cu virgulă(n.n. cum ar zice unii…) și după ea(n.n. virgula!) a curs povestea, rămâne de văzut în perioada următoare.

P.S. Solicitarea unui punct de vedere cu privire la această situație din partea celor doi este fără răspuns pâna la publicare. Când vor fi transmise vom reveni!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!