Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SCHIMBAREA DOMNITORILOR, BUCURIA NEBUNILOR! GIGI! ERNES… CHIAR EL!

14. octombrie. 2021

Schimbarea domnitorilor, bucuria nebunilor! Mai mult decât un vechi proverb, o realitate a acestor zile. Primul care gustă din… partea plină a paharului după plecarea viceprimarului Stăncioiu este, bineînțeles colegul său Vîlceleanu. Celălalt viceprimar al lui Moț care încă a rămas pe baricade. Și stă bine. Chiar mai bine acum de când a rămas unicul, situație care se pare că nu se va schimba prea curând dar acesta este un alt subiect asupra căruia vom reveni mai ales pentru că niște unii se zbat grav pe uscat!

Revenind la unicul, din păcate pentru el nu și preferatul, Gigi, chiar el, Ernes, mai capătă câte ceva după ce și-a strâns Stăncioiu jucăriile. Prin dispoziție de primar a mai căpătat ceva la atribuții. Nu, nu, nu are mână liberă să se desfășoare la Patrimoniu așa cum a avut până nu demult demisionatul. E mult prea sensibil încă terenul astfel că Moț încă vrea să țină situația ”în atenție”. Sub control e greu, pentru că s-a pierdut demult controlul cum probabil vom vedea negru pe alb în perioada următoare. Prin noua dispoziție Vîlceleanu are în atribuții să viziteze maidanezii, preia și număratul caselor- ultima atribuție care-i rămăsese lui Stăncioiu pe zona de patrimoniu- intră și pe zona activităților de taxi… în concluzie, nu e rău dar nici forte… gros! Ar putea veni totuși ceva mai mult de pe zona comerțului. În magazine specializate și ambulant, pe avize, acorduri, autorizații. Adică de bine! Gen… mărțișoru’ și comisionu’. Adică taxa, normal pe chitanță pentru bugetul local și nu, nu pentru cel personal.

Așadar, nu are de ce să se plângă Gigi. Îi e bine și lui Ernes dar bine îi e și consoartei-șef Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor din subordinea CL Slatina- care tot prin dispoziție, și tot în această perioadă, pentru profesionalism normal, îl inlocuiește DASCALU Claudiu-Lucian(n.n. director executiv al Direcfiei Administrarea Strazilor si Iluminatului Public) în Adunarea Generală a S.C. Loctrans S.A. Slatina, reprezentant al Primarului municipiului Slatina! Să fie bine, să nu le fie rău!

Cu tot acest bine nu e totuși ceea ce pare sau ce unii visează! S-a schimbat doar nebunul, regele-i pe tablă!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!