Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SLATINA- ZERO LEI DE LA GUVERN: VOICULESCU-AUD, ASCULT REZOLV, MOȚ N-ARE NIMIC ÎMPOTRIVĂ!

12. octombrie. 2021

În urmă cu o săptămână, în prima ședință după moțiunea de cenzură prin care a fost demis, Guvernul Câțu împărea banii din Fondul de Rezervă aflat la dispoziția premierului. Peste un miliard de lei pentru primăriile din România, câte 50.000 de lei pentru primăriile comunelor conduse de PSD, în timp ce sumele pentru primăriile conduse de PNL au fost mult mai mari, medie… de opt ori mai mult decât comunele PSD. Nemulțumirile, criticile și chiar acuzele la adresa guvernului n-au întârzâiat să apară imediat din partea multor edili ale căror localități au fost astfel văduvite de proiecte de dezvoltare. Au fost mulți revoltați-inclusiv primarul celui de-al doilea municipiu al județului, Ion Doldurea acuza că ”interesele Caracalului sunt sub jugul politicianismului ieftin”.

ZERO lei a primit și Slatina! Nimic de la Guvernul Câțu! Același nimic însă, după alocări, și din partea unui din cei care nu mai târziu de acum un an își rupea cămeșa de grija slătinenilor, pentru dezvoltarea Slatinei, Liviu Voiculescu. La acel mment tocea pantofii după voturi pentru a ajunge primar al municipiului reședință de județ.

« Ei vorbesc, eu îi AUD!✅ Ei își spun păsurile, eu îi ASCULT!✅ Ei vor schimbare. Din 27 septembrie, eu REZOLV!

Sunt un om. Simplu.(…) Sunt un om care nu dă înapoi în fața provocărilor, oricât de mult și dur m-ar încerca. Iar acum am o nouă provocare în față: Slatina. Orașul meu, oamenii din jurul meu și viitorul nostru.Voi lupta pentru Slatina, cu tot ce pot și tot ce știu. Dar, indiferent unde mă va găsi fluierul de final, voi rămâne același om. Simplu. »

Cam așa suna una din multele promisiui pe care le făcea Voiculescu în campania de la locale: ” Voi lupta pentru Slatina, cu tot ce pot și tot ce știu.” Dar, cum era de așteptat ”fluierul de final” l-a găsit pe tușă așadar, azi, când își tocește ”coatele” pe băncile din Senat, mesajul către slătinei sună cam așa : ” slătinenii… treaba voastră” #roșu

Dar, de ce s-ar prăpădi Voiculescu de grija Slatinei și a slătinenilor care oricum nu l-au votat, când însuși cel care a ajuns primar n-are la rându-i nimic împotrivă!

Zero lei! Așa și? Și nimic. Un mare nimic de la Voiculescu dar și mai mare(n.n. nimicul!!!) de la Emil Moț. Până la urmă nici unul dintre cei doi nu stă în drum de-o… sumă de la Guvern. La masa discuțiilor când se așează(n.n. da da, amândoi!!) altele le sunt obiectivele! Despre Slatina și #dezvoltarea Slatinei vor mai face vorbire peste trei ani!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!