Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SOCIAL DEMOCRAȚIE ÎN PLINĂ PANDEMIE MARCA ȘEFA SJU SLATINA : NU MĂ DERANJAȚI!

06. octombrie. 2021

Îndrăznește să crezi! În plină pandemie, iese în cea mai sfidătoare formă social democrația din managerul pe care pariază acum președintele CJ Olt, Marius Oprescu la Spitalul Județean de Urgență Slatina! Aproape de oameni, mai bine pentru mai mulți și așa mai departe, NU MĂ DERANJAȚI! Așa s-a comunicat la sfârșitul săptămânii trecute personalului medical. Să nu îndrăznească cineva să pună piciorul în biroul de manager! Toate problemele, ABSOLUT toate, să se adune la directorul de îngrijiri medicale! Aceasta este unica și preferata curea de transmisie! Deci… dovada:

Așa înțelege managerul Angela Nicolae să se achite de atribuțiile care-i revin din fișa postului în care, de reținut, a fost numită prin decizia șefului CJ Olt, și nu pentru că și-ar fi dovedit competențele manageriale în urma unui concurs!

Valul 4 al pandemiei, lipsă paturi la ATI, lipsă medicamente de care se lovesc în primul rând pacienții și persanalul medical care trebuie să găsească soluții să salveze vieți în timp ce managerul stă în birou și mai ales nu TREBUIE deranjat, cam așa arată ”poza” momentului!

Cu siguranță sunt deosebit de interesante discuțiile purtate spre exemplu cu doamna Dana și… cu siguranță ele privesc activitatea spitalului și nu altă zonă cum ar fi de exemplu… arhivarea(n.n. nu, nu, asta-i business și se discută în timpul liber), dar totuși, cu problemele de la SJU Slatina ce facem? Probabil cea mai bună soluție pe care ar trebi să o ia în calcul personalul medical ar fi calea Consiliului Județean Olt, cu oprire în biroul lui Oprescu! Adică fix la garantul managerului. Pe pariu! Pe grijă pentru pacienți, pe preocupare și dorință de mai bine pentru mai mulți, alături de olteni! Asta dacă nu și aici e doar pe slogan și viața SJU Slatina merge mai departe, fiecare cum poate, scapă cine poate?!

DO NOT DISTURB!

N.N. DECI!!! De reținut penibilul atins în finalul mesajului transmis de directorul de îngrijiri cu trimitere la fostul manager, posibil din dorința de a da pe de o parte putere comunicării dar mai mult de a se asigura că feed back-ul nu va fi unul negativ, mizând pe simpatia de care s-a bucurat Rotea în rândul cadrelor medicale!(n.n. din ciclul… mai și semnalizezi!).

Print

One thought on “SOCIAL DEMOCRAȚIE ÎN PLINĂ PANDEMIE MARCA ȘEFA SJU SLATINA : NU MĂ DERANJAȚI!

  1. Cine a scris aceasta informare? cumva Directoarea de Ingrijiri?Daca e scris de ea cred ca trebuie sa se intoarca la Limba Romana de clasa a 4-a,ca la ce greseli comite cred ca d-aia sa blocat whatsapp-ul zilele trecute…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!