Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CU CÂȚU… CA-N MADATUL LUI ORBAN: ȘTIRBU ȘI VOICULESCU DIN NOU ÎN SLUJBA ACELUIAȘI ”STĂPÂN”!

27. septembrie. 2021

S-a încheiat Congresul PNL, Câțu a fost ales noul președinte însă la nivelul Organizației de Olt această schimbare nu aduce nimic nou. Dimpotrivă, circul continuă pentru că, din nou, atât Voiculescu cât și Știrbu își iau lumină de la același lider. Chiar dacă deputatul a fost primul care s-a poziționat în barca premierului, spre finalul campaniei interne și Voiculescu și-a ”regândit”susținerea și-a mușcat mâna celui ce l-a făcut… ”om mare”. Astfel că ambii sunt acum din nou în aceeași ”echipă” și din nou la fel de… separați! Fiecare pe persoană fizică așa cum ne-au obișnuit continuă și azi! Chiar și primele reacții de după congres în care fiecare vorbește despre sine- funcțiile de vicepreședinți- confirmă faptul că la PNL Olt datul la glezne rămâne în continuare sportul preferat de cei doi.

Nici vorbă de #echipaPNLOlt sau de ”funcțiile obținute de organizația de la Olt” prin cei doi parlamentari, chiar dacă atât cea de vicepreședinte politic cât și cea de vicepreședinte pe regiuni sunt mai degrabă decorative.

Așadar, cum spuneam, s-a încheiat bătălia dintre Câu și Orban dar nu între Știrbu și Voiculescu. Continuă pe oameni, pe numiri, pe susținere, pe sfori… pe persoană fizică! De azi înainte va intra deputatul pe ușă, va ieși senatorul pe geam și viceversa, ambii normal doar cu ”laude” la adresa celuilalt. Singura diferență face ”stăpânul”: nu mai e Ludovic, este Vasilică!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!