Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SINDICALIȘTII LOCTRANS, CU PLÂNGEREA-N PROȚAP LA DNA: NEREGULI LA NUMIREA CA DIRECTOR TEHNIC A FRATELUI DEPUTATULUI GRECU!

02. septembrie. 2021

Când nu vin de bunăvoie prin autosesizare, procurorii Direcției Naționale Anticorupție sunt chemați și… tot ajung la Slatina. Indirect, tot la Primăria Slatina! Mai exact la SC Loctrans de data aceasta, societatea de transport public de călători din municipiu în care acționar majoritar este Consiliul Local Slatina.

Se întâmplă acest lucru după ce unul din sindicatele din cadrul societății au depus o plângere penală cu privire la modalitatea în care a fost numit ca director tehnic nimeni altul decât fratele deputatului PSD de Olt, Cătălin Grecu. Procurorii anticorupție au declinat plângerea spre soluționare către Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Olt. Potrivit unor surse, politiștii de la SICE Olt au solicitat deja mai multe documente de la SC Loctrans cu privire la numirea lui Grecu, dosarul fiind încă în lucru la acest moment.

Reamintim că până în urmă cu un an de zile, conducererea acestei societăți unde sindicaliștii reclamă ilegalități a fost asigurată chiar de fratele celui pe care aceștia îl acuză că nu a obținut postul de director tehnic după o procedură tocmai… legală. Mai mult, după ce Cătălin Grecu a fost ales deputat, conducerea interimară a SC Loctrans a fost asigurată vreme de o lună chiar de fratele acestuia până la numirea lui Adi Pop.

Print

5 thoughts on “SINDICALIȘTII LOCTRANS, CU PLÂNGEREA-N PROȚAP LA DNA: NEREGULI LA NUMIREA CA DIRECTOR TEHNIC A FRATELUI DEPUTATULUI GRECU!

  1. Absolut superb articol! Felicitări celui ce l-a scris! Dar sindicatul, sindicaliștii i-a verificat sau întrebat cineva cum ii desfășoară serviciul în cadru societății?? Cum își ‘respecta’ întocmai fisa postului?? Cum trec peste autoritatea unui superior și îl mai și lovesc?? Întreb?

  2. Dar pe directorul tehnic la întrebat cineva despre abuzurile care le face asupra salariaților Loctrans, si ca a transformat instituția în SRL DE FAMILIE??Întreb?

    1. Domnul director tehnic nu știe ce a dat peste el acolo la Loctrans, pe postu ala fără studii de specialitate fără nimic doarme pe el în birou. Sta toată ziua la pacanele a jucat pana și pensia lu masa la aparate. Domnu primar Emil Mot, luați atitudine și faceți curățenie acolo sunt câte unii de iau salariile degeaba pe cârca șoferilor care săracii sunt vaide ei în ce condiții lucrează și pe ce bani.

  3. Domnule primar Emil Mot știți ca directorul tehnic face abuz după abuz la Loctrans și anume fura orele șoferilor lucrate de sărbătorile legale și nu le plătește comform codului munci după 30 de zile ?? Oare unde se duc banii pe aceste ore și cine beneficiază de acești bani ,ca șoferii nu ??? Va rog luați atitudine domnule primar.

  4. Încă o data le da peste nas Sindicatul Transportatorului Public Local din cadrul Loctrans, directorului tehnic și a oamenii pupincuriști mergând la ITM împreună cu dir general, inspectorul de la resurse umane,inspectorul de la dep tehnic, împreună cu juristul „doi metri” al sindicatului , împreună cu președintele Sindicatului transportatorului public, pt a putea fi lămuriți cu orele lucrate in sărbătorile legale ,care se fura cu buna știința și nu sunt date la oameni care lucrează. Acest fenomen se întâmplă și cu controlorii care au lucrat la dispecerat sâmbăta și duminica plus sărbătorile legale câte 12 ore și erau furați pe capete. ITM lea dat peste nas și lea spus sa respecte legea și sa nu se confunde sâmbăta și duminica cu sărbătorile legale pt ca vor fi sancționați. Toate aceste nereguli au plecat din dispoziția dir tehnic care face abuz după abuz la Loctrans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!