Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DIRECȚIA ILUMINAT PUBLIC SLATINA: LICITAȚIE CU CÂNTEC LA TRASAT… LINIUȚE!

29. iulie. 2021

Cine a zis că nu-i o adevărată afacere să trasezi marcaje rutiere mai ales în România. Chiar bănoasă și mai ales una în care concurența e apriogăa. Dovada în acest sens o găsim inclusiv la noi, mai exact la Direcția Administrarea Stăzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei Slatina, care, la începutul lunii martie, scos la licitație-procedură simplificată online- contractul de achiziție publică de lucrări având ca obiect „Marcaje rutiere pe raza municipiului Slatina” .

Atribuirea nu s-a făcut nici până azi sau mai bine spus lucrărille nu pot începe pe motiv de…”neconcordanțe” la evaluarea ccelor patru oferte depuse.

Cum spuneam, concurență la trasat… liniuțe pentru că a apărut și prima contestație la CNSC prin care s-a solicitat anularea procedurii de atribuire, anularea adresei de comunicare a rezultatului procedurii, obligarea autorității contractante la reevaluarea a propunerii tehnice a contestatarului, precum și obligarea autorității contractante la luarea tuturor măsurilor necesare restabilirii legalității procedurii de atribuire, cu indicarea operațiunilor care urmează a fi realizate de autoritatea contractantă.

Consiliul a admis contestația formulată și a decis anularea raportului în partea care privește evaluarea ofertei aparținând COMPANIA M.I.R.A. INTERNATIONAL SRL, precum și toate actele subsecvente acestuia. Totodată, CNSC obligă autoritatea contractantă la continuarea procedurii de atribuire în cauză cu reevaluarea ofertei aparținând societății în cauză, , în termen de 15 zile de la comunicarea deciziei.

Așadar, nici liniuțele trasate pe carosabil nu mai sunt o activitate de ignorat și implicit, de încredințat oricui! Dimpotrivă, dacă ținem cont și de valoarea contractului în speță-1.076.246 RON.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!