Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CNSC MUTĂ ÎN AFACEREA GUNOIU’ ÎN DEFAVOAREA LUI CIOCAN! PE FOND…

22. iulie. 2021

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a pronunțat o primă decizie în dosarul privind atribuirea contractului de delegare prin concesiune a gestiunii activităţilor de colectare şi transport a deșeurilor municipale şi altor fluxuri de deșeuri, componente ale serviciului de salubrizare de pe raza județului Olt. Ambele contestații, atât cea depusă de RER ECOLOGIC SERVICE BUCURESTI REBU și CLEAN PREST ACTIV SRL, aceasta din urmă fiind controlată de frații Ciocan, au fost respinse pe fond.

Patru la număr sunt asocierile care au depus oferte, , respectiv: RER ECOLOGIC SERVICE BUCURESTI REBU, RER SUD SRL(tert) , BLUE PLANET SERVICES, Sylevy Salubriserv S.R.L.(tert) , SALUBRIS , CLEAN PREST ACTIV SRL (Leader),POLARIS M HOLDING S.R.L.

Reamintim că aceasta este a doua încercare a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Olt-Eco” de desemnare a unui nou operator care să se ocupe de colectare și transport în tot județul. La prima strigare a fost desemnată drept câștigătoare Sc Rosal al cărei contract a fost reziliat prin instanță înainte de a începe efectiv activitate.

Contractul, atunci când în sfârșit va ieși… fum alb, va fi încheiat pe o perioadă de 96 luni.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!