Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

S.I.C.E. OLT LA OPORELU PE URMELE VIZELOR DE FLOTANT: SUSPICIUNI REZONABILE DE FALS INTELECTUAL!

21. iulie. 2021

Vară toridă pentru primarul de la Oporelu. Și nu din cauza gradelor din termometru ci din cauză de vize. Cele peste 100 făcute în pragul campaniei electorale de anul trecut și care constituie obiectul unui dosar penal aflat în instrumentarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

Pe suspiciuni rezonabile de fals intelectual, lucrătorii SICE din cadrul IPJ IPJ Olt au ridicat de curând mai multe documente de la Primăria Oporelu, între care registre agricole, adeverințe eliberate de UAT Oporelu pentru stabilirea reședinței pe raza comunei precum și impresiunile ștampilei UAT Oporelu.

Pare, așadar, că socotelile primarului ”patron de primărie”- așa cum obișnuiește să se exprime în special în cadrul ședințelor CL Oporelu(n.n. negru pe alb, pe proces verbal!)- se bat cap în cap cu cele ale oamenilor legii care instrumentează dosarul în cauză. Pentru că, nu-i așa, primăria nu e SRL chiar dacă unii edili se comportă ca pe propria moșie dar mai les acționează în consecință! Tot pe cale de consecință se nasc și suspiciunile rezonabile și se continuă cercetările ca în cazul de față!

Print

One thought on “S.I.C.E. OLT LA OPORELU PE URMELE VIZELOR DE FLOTANT: SUSPICIUNI REZONABILE DE FALS INTELECTUAL!

  1. Vize de flotant au fost si in orasul Bals .Salariati ai Spitalului judetean au avut vize de flotant in orasul Bals cu ocazia alegerilor locale din 2020 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!