Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CE AU ÎN COMUN ALBOTĂ DE LA PSD CU STANCIU DE LA PNL: ANL-UL ȘI SF-UL!

14. iulie. 2021

Politica- politică, #echipa- echipă, dar brânza e pe bani! Iar dacă miroși o colaborare ”fructuoasă”, faptul că ea se leagă cu un ”adversar” politic e deja un detaliu nesemnificativ.

Spre exemplu, de ce-ar sta în drum de un astfel de detaliu Albotă de la PSD și Stanciu de la PNL. Doar pentru că… partidu’?! Până la urmă dacă Oprescu și Voiculescu își servesc împreună cafeaua la CJ Olt, de ce n-ar lucra și ce doi, tot împreună pentru… binele comun! Uite așa, din astfel de colaborări ”fructuoase” pe persoană juridică se înalță ANL-uri câtă frunză câtă iarbă! E drept că partea cu înălțatul este mai degrabă la faza teoretică, cam la fel ca iarba pe caniculă. Dar cel puțin se purcede la SF-uri. Și se pare că s-au înregistrat succesuri! Zice gura târgului că bucata s-ar ridica la 130 mii Ron. Până în przent pare-se că ar fi vorba de vreo 30 de primării care au achiesat la propunerea noului duo. Roșii și galbene, galbene și roșii, până la urmă… să ne avem ca frații căci se știe că banii nu au miros; și nici culoare politică!

A se reține: toată discuția care se poartă în jurul acestor ”oportunități” prezentate primarilor din județ de însuși adjunctul de la ANL și trimisul deputatului de la Caraiman pare că are dezlegare de la domn’ președinte! Oricare ar fi el, prea puțin important numele sau partidul în actuala conjunctură în care domină liniștea și toată lumea linge miere și bea lapte din aceleași recipiente. Să înflorească Oltul, să se înalțe schele, să le fie bine, să nu fie rău! Sau… mai vedem!

NOTA BENE:  Trăim într-o lume cu pereți de sticlă iar aceasta este o bârfă şi trebuie luată cu atare! Restu’ e can can!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este hom.jpg
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!