Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

UȘURELU, DUBLAT LA BUTOANE DE TATA SOCRU! CĂTĂLINE, PROBLEME, MĂ?!

15. iunie. 2021

S-a schimbat modificarea la Compania de Apă Olt. Nu, nu, nu s-a schimbat conducerea. Continuăm împreună chiar dacă au expirat mandatele. S-au… recrutat recent, din nou. General tot Cătălin Ușurelu iar adjunct tot socrul primarului Moț. Modificarea s-a produs la achiziții. Pe procedură cum ar spune unii, acolo unde de curând a fost introdus la butoane și adjunctul. Deși ocupă această funcție încă din august 2017(n.n. inițial șef serviciu, ulterior făcut adjunct!), până acum Viorel Covaciu nu s-a regăsit printre persoanele cu functii de decizie din cadrul Companiei de Apă Olt în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire(vezi foto1).

Începând din această lună însă, Covaciu este și el la butoane! Nu doar că preia cu semnătură atribuțiile în lipsa generalului Ușurelu dar intră și ca ”autoritate” și în ceea ce înseamnă organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire. (vezi foto) Așadar, pe finalizare este cu… supervizare! De la tata socru!

Cătăline, probleme mă?! Unii zic că n-ar prea curge în ultima perioadă lapte și miere nici în instituție- pe ierarhie, dar nici cu… acționarii! Ba chiar că le-ar fi dat cu rest unora la împărțeală! Multe zerouri în… coadă! Ținem aproape!

NOTA BENE:  Trăim într-o lume cu pereți de sticlă iar aceasta este o bârfă şi trebuie luată cu atare! Restu’ e can can!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este hom.jpg
Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!