Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

UN FIASCO NUMIT SLATINA PARC INDUSTRIAL: FLORIN BÂT, DIRECTOR PESTE NIMIC!

19. aprilie. 2021

 La doar câțiva ani de când a fost înființat(n.n.10 februarie 2014 documentul oficial a fost publicat în Monitorul Oficial,) Parcul industrialarătam că ceea ce s-a dorit a fi un adevărat ”paradis econimic” al Municipiului Slatina n-a fost decât o gaură neagră. Șapte ani s-au scurs de la acel moment și mărețul proiect nu are nici ceaai mică legătură cu un paadis economic ci dovada vie a unui fiască total.

Ani la rând de la înființarea SC Slatina Parc Industrial, societatea care administrează parcul industrial, având ca acționari Consiliul Local al Municipiului Slatina – acționar majoritar  și S.C. Loctrans S.A. Slatina, Primăria Slatina a pompat aici de la bugetul public, sub foma de aport, bani pentru plata cheltuielilor de funcționare, în mare parte pentru indemizațiile membrilor CA și salariaților societății.

Până în 2019 numărul membrilor CA a fost de cinci, azi sunt doar trei. Cu unul mai mult decât, noaptea minții, salariații societății. Fix așa, pentru că azi, la SC Slatina Parc Industrial Slatina sunt doi salariați: un șef și-un subaltern! Bineînțeles, neclintit din poziția de director general cu salariu aferent a rămas Florin Bât. Ai zice că primarul Moț, de altfel unul dintre promotorii acestui proiect pe vremea când activa ca deputat de Olt iar primar al municipiului era Darius Vâlcov, susține financiar această societatea doar pentru locul călduț al lui Bât! O poziție aproape perfectă(n.n. întotdeauna e loc de mai bine și mai mult, nu-i așa?!) care îi permite să nu neglijeze nici lucrările din teritoriu. Cum care lucrări? Cele pe care bunul prieten Ungureanu i le pasează! Așadar, merge și leafa de la stat, dar și bussinesul privat, tot cu bani de la stat! De unde mai pui că sunt voci care spun că același Bât, grație programului… relaxat de la stat, are timp și de socializare. Unii zic informare, alții sifonare și termenii pot fi variați însă… zice doar gura târgului, nu e calitate oficială!

Poate, în perioada următoare, brelocul de la Primăria Slatina(n.n. a se citi Consiliul Local Slatina) va avea măcar curiozitatea de a solicita un raport cu privire la activitatea acestei societăți a cărui acționar majoritar, care societate, așa cum spuneam, pe de o parte s-a dovedit a fi o mare gaură neagră pentru bugetul local iar pe de altă parte nici nu trăiește dar nici nu moare. În interesul cui?!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!