Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OCPI NU E DE NASUL LIBERALILOR DE LA OLT! VOICULESCU ARE ”PROFESIONISTUL” LUI: PE AL LOR!

01. aprilie. 2021

Dacă vreun liberal de la Olt, cu sau fără expertiză în domeniu- având în vedere că în ultima perioadă acest aspect e… opțional- a gândit vreodată că în perioada în care partidul se află la Guvernare va ajunge să ocupe poziția de șef la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliară, ar fi cazul să se reoriențeze. Aici este INTERZIS! Nu va fi schimbare ci continuitate, din ciclul continuăm împreună. Da, da, împreună noi- PNL cu ai lor-PSD! Așa merge treaba unsă la Olt! Cu subiect și predicat a spus-o public președintele Liviu Voiculescu. Ca o paranteză, pentru că ultimele sale ”răzgândeli” te duc cu gânduri la posibile… lacune, click pentru declarația cu pricina.

Revenind la funcția de șef al OCPI Olt, aceasta îi este revervată directorului în funcție Gigel Chiriță, fostul șoț al judecătoarei Otilia Chiriță. Pentru că e mult prea bun! Deși, prea ca la țară toțiuși oda închinată de Voiculescu directorului în funcție: ”Sunt oameni foarte, foarte buni pe domeniile lor, cum ar fi cadastru sau alte instituții tehnice unde politicul nu are ce căuta!” Așadar, cum spuneam, INTERZIS ACCESUL vreunui membru PNL Olt! De două ori foarte bun Chiriță în evaluarea lui Voiculescu. Dacă a făcut-o singur sau a primit-o ca sugestie spre exemplu într-o zi de marți la o cafea la CJ Olt, încă nu e clar. Cum la fel de neclare sunt și meritele foarte, foarte mari ale lui Gigel Chiriță. Este foarte posibil ca în analiza profesionalismului acestuia, președintele PNL Olt să fi luat în calcul inclusiv rolul pe care Chiriță l-a avut în afacerea MILLENIUM TOPOGRAPHICA, transpusă ulterior în dosar penal pe numele lui Vâlcov, acela de intermediar. Un rol pe care procurorii Parchetului de pe lângă tribunalul Olt l-au descris în rechizitoriu și pentru care șeful OCPI a fost chiar citat ca martor în dosar de magistrații de la Tribunalul Gorj.

Ca element material al laturii obiective a infracţiunii de instigare la   luare de mită, inculpatul Vâlcov Darius Bogdan a săvârşit infracţiunea în modalitatea determinării mediate, indirecte, prin intermediul numitului Bărbulescu Daniel-Ionuţ, transmiţând  decizia sa de a fi cooptat un funcţionar din cadrul OCPI Olt, încât societatea să nu înregistreze multe respingeri ale documentaţiilor  cadastrale, indicând şi persoana care trebuia contactată spre realizarea scopului său-directorul OCPI Olt, pentru ca acesta să desemneze un funcţionar capabil să ajute SC MILLENIUM TOPOGRAPHICA SRL.”(rechizitoriu PT Olt)

Cum s-a putut observa a făcut performanță financiară la MILLENIUM TOPOGRAPHICA sprijinul acordat la cererea lui Vâlcov! Profi! Foarte, foarte profi!

PS. Acesta este doar un exemplu dar nu si singurul. Mai sunt și alti profesioniști ”de-ai lor” îmbrățișați de Voiculescu!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!