Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOȚ TESTEAZĂ DIN NOU MAJORITATEA DIN CONSILIUL LOCAL SLATINA: LA BUCATĂ!

22. februarie. 2021

Joi e nouă zi de încercare penrtu primarul Slatinei. Nu pisica neagră, nu trei ceasuri rele, doar o nouă ședință a CL Slatina. Una în care însă va testa din nou… armetica. Așa cum anticipam(Vezi), se face o nouă încercare pentru aprobarea unei HCL referitor la vânzarea prin licitaţie publică a unor imobile – apartamente cu destinația de locuit, ce aparțin
domeniului privat al municipiului Slatina. Cum spuneam, proiectul se află la a doua strigare după ce la ședința precedentă nu a obținut votul a două treimi din numărul total al consilierilor locali. Liberalii dar și cei doi consilieri de la Pro România s-au opus astfel că proiectul a picat la vot. Eroare de… breloc!

Așadar, joi se vor număra din nou voturile aleșilor. Dacă se va merge pe aceeași linie ar trebui să vedem 9 voturi împotrivă(7 PNL, 2 Pro). Dacă însă i-a reușit primarului Moț shopping-ul la bucată, se schimbă armetica. Rămâne de văzut cine va rupe rândurile. pe surse, pare că armetica se schimbă, zilele acestea se repetă explicațiile: ba că interesul cetățeanului, ori o eroare de… neatenție, ori… orice altceva. Numărătoarea contează!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!