Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Cursuri gratuite în reparații auto pentru angajații din Tîrgu Jiu

05. februarie. 2021

Angajații gorjenicare activează în industria auto și componente se pot înscrie în continuare la cursuri de inițiere în domeniul reparațiilor auto, gratuite și certificate ANC, finanțate din fonduri europene.

Cursurile de inițiere „Diagnoză auto”, „Vopsirea automobilului” și „Repararea caroseriei” sunt realizate în cadrul proiectului Auto Perform implementat de Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) în regiunile Sud-Vest, Vest și Nord-Vest. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Ce veți putea învăța la cursurile Auto Perform:

  • În cadrul cursurilor de inițiere „Diagnoză auto”veți putea dobândi cunoștințe și competențe specifice domeniului mecanicii auto: diagnosticarea și repararea motoarelor cu ardere internă, diagnosticarea și repararea componentelor automobilului, sistemele de diagnoză, modul de funcționare al acestora și tehnici de diagnosticare utilizate etc.;
  • În cadrul cursurilor de inițiere „Vopsirea automobilului” veți putea dobândi cunoștințe și competențe specifice pentru realizarea protecției anticorosive și terosonice a caroseriei și estetica automobilului;
  • În cadrul cursurilor de inițiere „Repararea caroseriei”veți putea dobândi cunoștințe și competențe specifice pentru repararea caroseriei auto și a părților componente. Aceștia vor putea oferi soluții optime din punct de vedere tehnic, calitativ, economic și al siguranței autovehiculului în circulație.

Totodată, cursurile de formare profesională au mai multe beneficii pentru participanți: creșterea stabilității la locul de muncă, mai multe oportunități de dezvoltare în carieră, creșterea adaptabilității la schimbările din piața muncii și noile trenduri din domeniu, posibilitatea de a întâlni alte persoane dornice de învățare din domeniul reparațiilor auto.

Cursurile vor avea o durată minimă de 60 de ore și vor avea atât o secțiune teoretică, cât și una practică. De asemenea, cursanții vor beneficia de masă gratuită, iar costurile cu transportul vor fi decontate.

În județul Gorjexistă multe firme care activează în sectorul auto și reparațiilor auto, domeniul înglobând un număr considerabil de locuri de muncă. Astfel, persoanele angajate ar putea beneficia de cursurile AutoPerform pentru actualizarea și dezvoltarea cunoștințelor și competențelor în domeniu.

Cine se poate înscrie la cursuri?

  • Persoane angajate în firme care își desfășoară activitatea principală sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI (în special Industria auto și componente). Locul de muncă ocupat trebuie să fie în una din cele 3 regiuni de dezvoltare în care se implementează activitățile proiectului (Sud-Vest, Vest, Nord-Vest) – ceea ce include și județul Gorj;
  • Persoane care au absolvit învățământul obligatoriu (8 clase);
  • Sunt excluși manageri, antreprenori ce își gestionează propria afacere sau angajați din departamente de resurse umane.

Pentru a vă înscrie la cursuri, ne puteți transmite datele dumneavoastră de contact prin formularul din partea dreaptă a paginii următoare: https://www.inscriere-auto-perform.ro/

După transmiterea datelor dumneavoastră, experții din cadrul proiectului vă vor contacta în cel mai scurt timp pentru a verifica dacă îndepliniți condițiile de eligibilitate ale proiectului și pentru demararea procesului de înscriere în proiect.Este în avantajul dumneavoastră să ne contactați din timp. Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări sau clarificări.

Pentru protecția cursanților și formatorilor împotriva pandemiei Coronavirus, cursurile de formare Auto Perform se vor realiza respectând măsurile naționale și locale de sănătate publică în vigoare.

Pentru întrebări sau detalii puteți contacta experții din echipa proiectului în mod direct prin utilizarea paginii de Facebook a proiectului Auto Perform: fb.me/autoperform.ptir

Pentru mai multe detalii despre proiect accesați pagina: http://www.ptir.ro/proiecte/proiecte-in-implementare/auto-perform-performanta-pentru-angajatii-din-sectorul-auto/

Vă mulțumim și vă așteptam!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!