Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DOTTORE… TRIBUNALUL BUCUREȘTI ANULEAZĂ DIPLOMA DE DOCTORAT A LUI VÂLCOV!

20. ianuarie. 2021

Tribunalul București a admis miercuri cererea Academiei de Studii Economice (ASE) din Bucuresti, unde Valcov si-a făcut doctoratul, și a dispus anularea diplomei de doctor seria F nr.0003384 eliberata sub nr.448/19.10.20210.

Soluție: Admite cererea. Dispune anularea diplomei de doctor seria F nr.0003384 eliberata sub nr.448/19.10.20210. Cu recurs in 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Bucuresti- Sectia a-II-a Contencios Administrativ si Fiscal. Pronunţată azi, 20.01.2021, prin punerea solu?iei la dispozitia păr?ilor de către grefa instan?ei.

Valcov a ajuns în instanță după ce Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis retragerea titlului de doctor, definitiv si irevocabil. In urma verificării lucrării de doctorat, oficialii CNATDCU au constatat că mai mult de un sfert din teza este plagiat. Desi a fost invitat la momentul respectiv în fața Comisiei de Etică pentru a-și sustine poziția față de acuzațiile aduse și pentru a se apăra, fostul primar al Slatinei nu s-a prezentat.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!