Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOȚ ÎL DEGREVEAZĂ DE SARCINI PE PISICU!PASĂ LA DUMI!

21. decembrie. 2020

Propus, aprobat în ședința Consiliului Local al Municipiului Slatina: Parcu Tineretului trece în administrarea și întreținerea Primăriei Slatina. Bineînțeles prin direcțiile din subordine. Cu cățel, cu purcel!

Infrastructura stradală și rețelele de iluminat public pietonal din cadrul
obiectivului intră în administrarea Serviciului Public – Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina, obiectivele
sportive din cadrul Parcului vor fi administrate de Clubul Sportiv Municipal Slatina, de sistemului de supraveghere video se va ocupa Poliția locală iar grosul, pardon, greul, revine bineînțeles DUS-ului(S.C. Dezvoltare Urbană Slatina). Teoretic, începând din această lună(n.n. sub rezerva respingerii sau atacării în instanță a HCL-urilor în cauză de către Prefectura Olt, deja o practică!) constructorul(SC Old&New Construct) este degrevat de orice sarcini cu privire la administrare Parcului Tineretului. Practic, încă de luna trecută prietenul Dumi de la DUS s-a pus pe plantat pomi. Replantat din cei uscați, plantat alții noi. Să fie, nu-i așa, oază de verdeață(n.n. esență tare, italiană…)! Cam scumpă verdeața, dar… mai ales în vremuri de pandemie, merge! Merită chiar și 5 mii de euro să dai pe-un pom! Când ai buget la dispoziție, ai de unde! Scump? La fel ca și ceilalți pentru că, se pare, DUS-ul a mers și merge pe aceeași mână ca și constructorul Ungureanu. Nu se schimbă furnizorul… copacului. Cum de altfel nici sursa de finanțare! Pe public totul! Banul public căci achizițiile sunt departe de ochiul publicului. Azi! Mâine poate vom afla mai multe detalii dinspre Curtea de Conturi Olt, așa cum s-a întâmplat la precedentul control când s-au constatat ”cheltuieli de capital efectuate pentru categorii de lucrări neexecutate în cantitățile înscrise în situațiile de plată întocmite de constructor și decontate de beneficiar, în cazul obiectivului de investiții „Amenajare parc la Unitatea Militară din strada Tunari Nr. 1 Mun. Slatina”!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!