Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOȚ A FĂCUT ÎMPĂRȚEALA: VÂLCELEANU A RATAT DIN NOU PATRIMONIU!

25. noiembrie. 2020

Stabilit lucru încă dinaintea alegerilor locale: echipa cu care Moț va conduce Primăria Slatina rămâne pe poziții. Același city, vărul lui Vâlcov, Cismaru pentru că e bun și… nu-i așa, știe multe, aceiași și viceprimarii. Propuși, votați- e drept cu ceva emoții dar final… fericit, deci reinstalați.

Prin dispoziție a primarului ales pentru încă patru ani, Emil Constantin Stelian Moț, s-a făcut și împărțeala atribuțiilor. Și aici a rămas… cum s-a stabilit. Pe probleme de patrimoniu rămâne tot Stăncioiu. Vâlceleanu și-a ”furat-o” zic niște unii. A doua oară după ce la ședința în care s-au votat viceprimarii a ieșit pe… minus cu un vot.

Nu e chiar pe minus de data asta, pentru că, nu-i așa, și-n următorii patru ani se vor schimba mochete pe la școli, sau mobilier- prietenii știu de ce și mai ales cât… comisionu’-dar era mult ai bine pe zona de patrimoniu. Calculele erau făcute însă dacă socoteala vicelui n-a dat cu cea a primarului, să fie primite și atribuțiile astea totuși. Decât de decor, e bine și așa! Cu ce-a rămas primaru’ după împărțeală? Cu tot! Păi n-a rămas de la Vâlcov stabilită regulă: cineva trebuie să și gândească pentru ei!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!