Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TREZIȚI-L PE VOICULESCU! UȘOR!

21. octombrie. 2020

Întocmai cum a fost ordinul de la centru, liberalii olteni au depus miercuri listele pentru parlamentare. Regulamentar, cu măscuță, țol festiv, candidații s-au aliniat pe treptele Prefecturii Olt. Nimic extraordinar, o formalitate îndeplinită, până a deschis Voiculescu gura! Și-a da-o așa de tare încât cu greu asistența- ziariști și colegi de partid(candidații) sau abținut să nu izbucnească în râs. Cu siguranță, la reluare, râde și Voiculescu de Liviu.

«Obiectivul nostru politic este obținerea unui mandat de senator și trei mandate de deputat la alegerile din 6 decembrie, în județul Olt. Dacă tot vorbim de Olt este lesne de observat că din 2016 până în prezent scorul nostru politic a crescut de la fiecare rundă de alegeri, de aceea noi suntem optimiști și acesta este obiectivul pe care ni l-am fixat, un post de senator și trei de deputat.»

3 deputați obține PNL la Olt? Ce-a făcut? Pe semne pe undeva s-a produs un scurtcircuit! Să fie sechele din campania de la locale? Puțin probabil având în vedere scorul obținut de candidatul PNL la Slatina care dă ceva șanse la al doilea mandat de deputat, dar de unde-l scoți pe al treilea? Și dacă tot dai cu trei, c vorba aceea- nu dai de la tn- de ce nu dai și doi senatori? Să fie distracția totală! E știut că cele mai multe lucuri trăsnite le auzi mai degrabă de la politicieni decât de la copii însă în cazul de față… treziți-l, totuși, pe Voiculescu! Vine campania și mai important de atât, mâine e posibilă întâlnire de grad trei în… trei. Treziți-l însă ușor să nu mărească… obiectivul!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!